Overclock.net - An Overclocking Community

Overclock.net - An Overclocking Community (https://www.overclock.net/forum/)
-   Resolved Issues (https://www.overclock.net/forum/17793-resolved-issues/)
-   -   Bugged Rig (https://www.overclock.net/forum/17793-resolved-issues/1727610-bugged-rig.html)

SightUp 06-15-2019 08:49 PM

Bugged Rig
 
Invalid DBTech\RigBuilder:Rig: 4933215

That's the message when I click on my rig. I have even deleted it but it still shows up on my post.

The Pook 06-15-2019 08:59 PM

go to User CP, edit your signature, disable your rig from being shown in your sig, and then either re-enable it or remake a new rig and then re-enable your rig showing in your signature.

it's been an issue for a while but the error message is new.

ENTERPRISE 06-16-2019 11:42 PM

Please try what The Pook has kindly mentioned. If the issue persists, please take a screenshot of the error message and post here and I will see what we can do.

SightUp 06-17-2019 03:21 PM

That worked.

Wuest3nFuchs 06-22-2019 03:08 PM

Quote:

Originally Posted by The Pook (Post 28006480)
go to User CP, edit your signature, disable your rig from being shown in your sig, and then either re-enable it or remake a new rig and then re-enable your rig showing in your signature.

it's been an issue for a while but the error message is new.

THANKS IN ADVANCE !:thumb:


All times are GMT -7. The time now is 10:13 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.