Asus & X399 The ROG Zenith Extreme: A Complaint & Bug Tracking Thread - Page 100 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Asus & X399 The ROG Zenith Extreme: A Complaint & Bug Tracking Thread

Reply
 
Thread Tools
post #991 of 1291 (permalink) Old 10-11-2018, 02:34 PM
Linux Lobbyist
 
dinerman's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 25
Rep: 0
asus have said its nvlink interface issue they are working on a bios update
dinerman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #992 of 1291 (permalink) Old 10-11-2018, 02:39 PM
New to Overclock.net
 
skingun's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: England
Posts: 295
Rep: 3 (Unique: 3)
Working BIOS Settings for 2080 Ti SLI

Here are my working settings.

I also have .CMO file but overclock.net won't let me upload it. This is using BIOS version 1003. If you want a copy DM me your email address.
Attached Files
File Type: txt working SLI 2080 Ti_setting.txt (24.0 KB, 17 views)
skingun is offline  
post #993 of 1291 (permalink) Old 10-11-2018, 02:44 PM
Linux Lobbyist
 
beavermatic's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
Rep: 0
Quote: Originally Posted by skingun View Post
Here are my working settings.

I also have .CMO file but overclock.net won't let me upload it. This is using BIOS version 1003. If you want a copy DM me your email address.

Thanks Skingun! Unfortunately, using 2950x and i guess that processor isn't supported in BIOS 1003. Only other fix for time being to get it to work is to remove all RAM except for the one in B1 slot (which effectively reduices me down to 8gb, lol). Still fingers crossed for a updated BIOS by EOW.
beavermatic is offline  
post #994 of 1291 (permalink) Old 10-11-2018, 02:46 PM
New to Overclock.net
 
skingun's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: England
Posts: 295
Rep: 3 (Unique: 3)
Quote: Originally Posted by beavermatic View Post
Thanks Skingun! Unfortunately, using 2950x and i guess that processor isn't supported in BIOS 1003. Only other fix for time being to get it to work is to remove all RAM except for the one in B1 slot (which effectively reduices me down to 8gb, lol). Still fingers crossed for a updated BIOS by EOW.
Yes. This is a problem with 2950x. Must use 1402. I tried.
skingun is offline  
post #995 of 1291 (permalink) Old 10-11-2018, 04:04 PM
Linux Lobbyist
 
lxvrgs's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 18
Rep: 0
I've noticed people have issues with the higher core TR sku's however I'm planning on purchasing the 12 core 2920x (or possibly the 1920x if the prices drop more) obviously I'm going to try and OC it a bit would I run into similar VRM issues on this board?
lxvrgs is offline  
post #996 of 1291 (permalink) Old 10-11-2018, 11:15 PM
New to Overclock.net
 
elmor's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 835
Rep: 335 (Unique: 147)
ZE 1501 https://www.mediafire.com/file/n9mik...-1501.zip/file

- Should solve 2x RTX 2080 getting stuck at 0E

This was just released internally, someone else seems to have fixed it for us
elmor is offline  
post #997 of 1291 (permalink) Old 10-12-2018, 01:17 AM
New to Overclock.net
 
skingun's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: England
Posts: 295
Rep: 3 (Unique: 3)
Quote: Originally Posted by elmor View Post
ZE 1501 https://www.mediafire.com/file/n9mik...-1501.zip/file

- Should solve 2x RTX 2080 getting stuck at 0E

This was just released internally, someone else seems to have fixed it for us [IMG class=inlineimg]/forum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
Fantastic!
skingun is offline  
post #998 of 1291 (permalink) Old 10-12-2018, 01:29 AM
Linux Lobbyist
 
dinerman's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 25
Rep: 0
is this the fix for asus zenith extreme x399 rtx2080 problem
dinerman is offline  
post #999 of 1291 (permalink) Old 10-12-2018, 02:05 AM
Linux Lobbyist
 
dinerman's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 25
Rep: 0
i can confirm it works yipppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp pppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dinerman is offline  
post #1000 of 1291 (permalink) Old 10-12-2018, 02:09 AM
New to Overclock.net
 
aTsgRe's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 78
Rep: 0
@elmor , does it fix anything else? or contain any other fixes?

aTsgRe is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off