Overclock.net banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
1,768 Posts
Discussion Starter #1
Hi,

The issue is, whenever i install the crimson driver ( beta driver ) i get the error below..
I have never seen this error before...
It happends when it promped to reboot after driver installation.
So after the reboot basically.

Things tried :

Removed drivers with DDU in safemode.
I keep getting the same error..
Did not happen in W8.1.


Thanks in advance.
 

·
pass the lortabs
Joined
·
5,004 Posts

·
pass the lortabs
Joined
·
5,004 Posts
Does the program load or what? Does the window disappear/hold up windows/cause a BSOD or something else?
 

·
Registered
Joined
·
1,768 Posts
Discussion Starter #5
Quote:
Originally Posted by p4inkill3r View Post

Does the program load or what? Does the window disappear/hold up windows/cause a BSOD or something else?
Yes, nothing wrong with the program.
Just as i rebooted the PC and come into the deskop the same error is happening.
It does not blue screen.
Also the window dissapears when clicking ok.( cmd aswell )
 

·
pass the lortabs
Joined
·
5,004 Posts
Run SFC perhaps, otherwise it may be one of those things that hangs around until you next OS reinstallation. :/
 

·
Registered
Joined
·
1,768 Posts
Discussion Starter #7
Quote:
Originally Posted by p4inkill3r View Post

Run SFC perhaps, otherwise it may be one of those things that hangs around until you next OS reinstallation. :/
Running SFC a few times, see what it gives.

scan completed.



What should i do now?
Reinstall the drivers again and retry?

Thanks.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top