Overclock.net banner

61 - 80 of 140 Posts

·
Premium Member
Joined
·
2,884 Posts
It is possible that you didn't drop a single unit in that first update window, that's why you didn't show up.
For me it's easy to compare the updates with my HFM log, it seems to be correct.
Exactly when would the start be compared to extreme stats site? I'm asking due to me having a 1mil point update at 12. Curious is why I ask.
 

·
Fold on!
Joined
·
6,994 Posts
The stats are not coming from the EOC website but from the [email protected] site itself(reading your comment again I guess you already knew that). I'm not sure if @axipher takes the file right at the start or the one before and shows the difference between those 2 as the first update.
EOC shows the points/units you uploaded in the previous 3 hours, so the first update that would be close to the FaT stats would be the 3pm update. But again, it will never be exactly the same because EOC downloads the file at a different time and shows the delta from 3 hours.

[edit]
Ok, I take that back. This time the 3pm update is exactly the same as the FaT sheet :D
 

·
Rig Advisor
Joined
·
3,535 Posts
My 3090 will look like that when they call my name in queue. I really like how that think works overall, but I'm folding at stock, and the thing failed a wu last night for no good reason. Temps on everything on the GPU is sub 40C.
Failed WU's are almost always one of 2 things. A beta WU that is unstable or too high of an OC. What OC are you running, if any?

NVM, completely read and did NOT register you said stock. Did you raise the power limit at least, even stock?
 

·
Fold on!
Joined
·
6,994 Posts
We might be able to tell what went wrong if you can find the error in the log. I've had a bunch of them fail on a few stable cards, had nothing to do with my cards but it was the unit's fault.

[edit]
After looking through your log I found a lot of the Unknown_enum errors.
[edit 2]
This is the one that was an unfinished/bad unit:
Code:
03:42:15:WU01:FS02:0x22:An exception occurred at step 603840: Error invoking kernel: CUDA_ERROR_ILLEGAL_ADDRESS (700)
03:42:15:WU01:FS02:0x22:ERROR:98: Attempting to restart from last good checkpoint by restarting core.
03:42:15:WU01:FS02:0x22:[email protected] Core Shutdown: CORE_RESTART
03:42:18:WARNING:WU01:FS02:FahCore returned an unknown error code which probably indicates that it crashed
03:42:18:WARNING:WU01:FS02:FahCore returned: UNKNOWN_ENUM (-1073740791 = 0xc0000409)

03:42:30:WU01:FS02:0x22:Completed 600000 out of 750000 steps (80%)
03:42:55:WU01:FS02:0x22:An exception occurred at step 604909: Win32: 0xc0000005: Exception access violation
03:42:55:WU01:FS02:0x22:Max number of attempts to resume from last checkpoint (2) reached. Aborting.
03:42:55:WU01:FS02:0x22:ERROR:114: Max number of attempts to resume from last checkpoint reached.
03:42:55:WU01:FS02:0x22:Saving result file ..\\logfile_01.txt
03:42:55:WU01:FS02:0x22:Saving result file science.log
03:42:55:WU01:FS02:0x22:Saving result file state.xml.bz2
03:42:55:WU01:FS02:0x22:[email protected] Core Shutdown: BAD_WORK_UNIT
03:42:55:WARNING:WU01:FS02:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
03:42:55:WU01:FS02:Sending unit results: id:01 state:SEND error:FAULTY project:17342 run:0 clone:477 gen:3 core:0x22 unit:0x000001dd00000003000043be00000000
03:42:55:WU01:FS02:Uploading 18.09MiB to 140.163.4.200
 

·
Rig Advisor
Joined
·
3,535 Posts

·
Rig Advisor
Joined
·
3,535 Posts

·
Rig Advisor
Joined
·
3,535 Posts
It was on his 3080 which is a few days old, I guess(hope) he downloaded the latest driver.
Must have been 30xx, even my 2080ti doesn't make it to 230k on the 17342 units :p
What OC you running? :)
 

·
I <3 narcissists
Joined
·
7,047 Posts
Sure glad I don't have one of those fancy 30 series cards, would hate to be worried about failed WU's. :p
 

·
Premium Member
Joined
·
13,541 Posts
Discussion Starter · #80 ·
With a return of 250k, my bet is it was a 2 or 3 series GPU that returned the result. The error could also be GPU driver related. @BWG how old are the drivers for the GPU that failed the WU?
I just plugged it in man lol. Nah, I went to the Precision Re-Bar Tab and went down the checklist. Flashed the nVbios and already had the recent driver. I may clean install anyway and update my motherboard bios too so I can test that BAR a little? Anyone else try that out?
 
61 - 80 of 140 Posts
Top