Overclock.net banner

41 - 60 of 60 Posts

·
Registered
Joined
·
182 Posts
Discussion Starter #44
been doing alot of benching but my streaming pc needed service so i haven't been making videos.
picked up a 10900k and a apex ii motherboard and learning this motherboard will be a chore there's tons of options in the bios :twitch:


































https://hwbot.org/submission/4491919_

https://hwbot.org/submission/4489998_

https://hwbot.org/submission/4489983_

https://hwbot.org/submission/4474777_

https://hwbot.org/submission/4474764_

https://hwbot.org/submission/4474654_

https://hwbot.org/submission/4474649_

https://hwbot.org/submission/4474633_
 

·
Registered
Joined
·
1,071 Posts
There are 2 different values you enter for a max voltage of 1400mv. They are 78hex and E0hex. These values will get over written anytime you change the PowerPlayTable thru MPT. See the attached screen shots for their location. A restart of windows is required for them to take affect.
disclaimer: Enjoy at your own risk!!!

can you run through a guide for me to do this?
 

·
Premium Member
Joined
·
189 Posts
nope i set it and nothing happened voltage wise
Did the voltage in MPT change to 1400mv? If not than maybe you did not reboot after making the registry changes. I have had no issues making these registry changes but you do need to reboot in order for them to take. Also, if you go back into MPT and make any change or just do another write SPPT it will revert the voltage setting back to what ever you have set in MPT.
 

·
Registered
Joined
·
182 Posts
Discussion Starter #54
Did the voltage in MPT change to 1400mv? If not than maybe you did not reboot after making the registry changes. I have had no issues making these registry changes but you do need to reboot in order for them to take. Also, if you go back into MPT and make any change or just do another write SPPT it will revert the voltage setting back to what ever you have set in MPT.
i made the changes and rebooted the changes were still there but no additional voltage applied i could be doing something wrong idk
 

·
Registered
Joined
·
1,071 Posts
I got the hack to work but need more cooling to effectively use it. My core temp went up a little but the edge temp went up a lot.
 

·
Registered
Joined
·
182 Posts
Discussion Starter #59
yeah was using 370W at one point lol

need more than just fans to cool it though. edge temp only goes up to 90 on my set up so still within spec but need more cooling so ice water next.

nice nice
 
41 - 60 of 60 Posts
Top