Overclock.net banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
2,987 Posts
Discussion Starter #1
Anyone actually use the remote? <img src="/images/smilies/rolleyes.gif" border="0" alt="" title="Roll Eyes (Sarcastic)" class="inlineimg" />
 

·
Registered
Joined
·
2,087 Posts
Im thinking about getting that mobo for my next build and yes, i would use the remote all the time. I use the one that came with my AIW card, and the one from my sound card
 

·
Banned
Joined
·
931 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>dizzy4</strong>

</div>
<div style="font-style:italic">Im thinking about getting that mobo for my next build and yes, i would use the remote all the time. I use the one that came with my AIW card, and the one from my sound card</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>Your just full of remotes. <img src="/images/smilies/tongue.gif" border="0" alt="" title="Stick Out Tongue" class="inlineimg" /> <img src="/images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" /><br />
<br />
And i would probably use it too. I use the one that came with my AIW.
 

·
Registered
Joined
·
2,987 Posts
Discussion Starter #4
Not sure how to get the most out of it. Only thing I really used on it was the power on/off button. I used the "sleep/standby" button once. I couldn't get the computer to resume or turn back on. Press the mouse or keyboard wouldn't work.
 

·
Registered
Joined
·
655 Posts
remote caused my computer to immeadiatly boot up when the PSU was turned on, but instead of actually booting it, everything spun and went on but the screen would stay dark. So, I just uninstalled the remote and now everythings fine.
 

·
Registered
Joined
·
59 Posts
yea I thought I would use the remote all the time when I ordered it. guess what I installed everything and never used it once.
 

·
Registered
Joined
·
2,987 Posts
Discussion Starter #7
Same thing for the people with the remote with the X-FI Platinum..anyone use that?
 

·
Power Squid
Joined
·
9,609 Posts
I only ever use a remote when sitting back watching videos so I just use Creative Entertainment Centre for that with my X-Fi remote. I haven't even bothered seting up the remote from my motherboard.
 

·
Registered
Joined
·
475 Posts
I use the remote heaps, the silent fan thing is good and playing DVDs with it is good.<br><br><br><div style="margin:20px;margin-top:5px;">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px;">Quote:</div>
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="99%"><tr><td class="alt2" style="border:1px inset;">
<div>Originally Posted by <strong>kevsta112003</strong></div>
<div style="font-style:italic;">remote caused my computer to immeadiatly boot up when the PSU was turned on, but instead of actually booting it, everything spun and went on but the screen would stay dark. So, I just uninstalled the remote and now everythings fine.</div>
</td>
</tr></table></div>
Its meant to do that. Just disable "turn on with remote after power loss" or something in the remote control panel. It will stop doing the 3 sec boot than stop thing then.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top