Overclock.net banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Premium Member
Joined
·
16,447 Posts
Discussion Starter #1
First off posting by my iPhone...

So I started folding on my main rig again to get the passkey ready for the folding forum war. And just now the PC decided to turn off on it's own.

I haven't figured out what it is but the 480 won't turn on.
Windows 7 won't load
Takes long to post

I believe it's the mobo but no idea.


Won't be able to help out with the forum war unless I get this resolved.
 

·
Registered
Joined
·
1,788 Posts
You'll get it resolved! just work away at it


Heck just the other day I swapped out a GPU and when I booted up my 980x my Raid card gave me a corrupted BIOS, reflash from windows - Well With no BIOS I cant get into windows... 7 hours later
had it going strong again


I just hope its not a dead something, if it is do you still have warrenty on it?
 

·
Premium Member
Joined
·
16,447 Posts
Discussion Starter #3
Lifetime warranty.

Ok things I've done, hopefully someone can find me an alternate route.

Gtx 480 in all slots won't even post or any power up.
Gtx 480 without power connector will turn on but no video (since no power) but 480 fan spins.
Tried all different sorts of power connectors swapped out cables and everything. No difference...

9800gtx+ will boot in first 2 slots (haven't tried 3rd)
Freezes at post screen unless I press any key and continues to try and load windows.

ask for - repair or regular start. While repair gets me to that screen nothing happens. If I try regular startup it goes back to post.

Ubuntu from flash drive won't load either, it tries but then glitches out. (posting pic soon)

Tried each memory stick in each slot no changes, and all the memory is recognized.

So what you think?

Again posting in iPhone if there is errors sorry.
 

·
Registered
Joined
·
760 Posts
That sucks. Maybe its the universe confirming Hayley is more popular than Boxxy
 

·
Premium Member
Joined
·
16,447 Posts
Discussion Starter #6
Windows is corrupted, able to boot into Ubuntu fine on my 9800gtx+.

GTX 480 will not let me post, I don't know what the issues is.
I am going to try and head over a friends house to test the 480 when I wake up. But for now I am going to sleep.

Quote:


Originally Posted by emc_2
View Post

That sucks. Maybe its the universe confirming Hayley is more popular than Boxxy


Really at a time like this?...
 

·
Premium Member
Joined
·
6,631 Posts
Quote:


Originally Posted by Velathawen
View Post

Man that sucks, my 460 is down as well >_>. Hope you get it fixed soon!

really? My 470 went down.....then I fixed it....it was a mobo booting issue

@OP....wait for awhiel....my 470's display went down....2hours of fiddleing later...which didn't help...it works now
 

·
Registered
Joined
·
3,170 Posts
Quote:


Originally Posted by emc_2
View Post

That sucks. Maybe its the universe confirming Hayley is more popular than Boxxy


Not exactly needed, especially in this context...

Anyways, this problem is indeed very perculiar. If your system boots fine with the 9800GTX+, I'm almost certain something is wrong with your GTX 480.

However, something is telling me you might want to double check your PSU...perhaps it shorted or something, and took down the GTX 480 in the process.

Hope you get the issue resolved soon!
 

·
Premium Member
Joined
·
8,679 Posts
I'm really sorry to hear this. Sounds like it could very well be a mobo issue, but it could be the GTX480 as well.

Best of luck fixing it
 

·
Registered
Joined
·
760 Posts
Quote:


Originally Posted by Baldy
View Post

Not exactly needed, especially in this context...

Just trying to lighten the mood. Sorry if it offended anyone.
 

·
Premium Member
Joined
·
8,679 Posts
Not really the best way to lighten the mood
 

·
Registered
Joined
·
760 Posts
Quote:


Originally Posted by mmx+
View Post

Not really the best way to lighten the mood


Yeah I guess it wasn't very good taste.

I think its a problem with the 480 or Windows corrupted itself.
 

·
Premium Member
Joined
·
16,447 Posts
Discussion Starter #14
Quote:

Originally Posted by Mr.Pie View Post
@OP....wait for awhiel....my 470's display went down....2hours of fiddleing later...which didn't help...it works now
nothing left the rig offline overnight, connected the 480 after resetting the CMOS, removing the battery everything you can think off.

Once my friend gets out of work Ima try it at his house.

And windows is beyond repair, have to back up everything tonight.

Posted by iPhone...
 

·
Premium Member
Joined
·
8,679 Posts
Best of luck Chris, I'm glad I'm not in your position
 
1 - 15 of 15 Posts
Top