Overclock.net banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
1,829 Posts
Discussion Starter #1
I recently retired an ECS motherboard because when I put it in my case and started it up the computer booted but there was no video.
I applied for an RMA, but can't find the invoice, so that route is pretty much gone.
Does anyone know how to fix the board or if I could still sell it for some amount? I was planning to use the RMA'd board in my server build.
Everything seems to work fine on the board, there just isn't video when its running. All the other components I have since moved to my new pc and they work great.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,973 Posts
Quote:


Originally Posted by ted
View Post

I recently retired an ECS motherboard because when I put it in my case and started it up the computer booted but there was no video.
I applied for an RMA, but can't find the invoice, so that route is pretty much gone.
Does anyone know how to fix the board or if I could still sell it for some amount? I was planning to use the RMA'd board in my server build.
Everything seems to work fine on the board, there just isn't video when its running. All the other components I have since moved to my new pc and they work great.

Are you sure the board is damaged in some way? Sounds as if it may not be posting... Have you checked to make sure the memory or CPU you're using are compatible? If it isn't a compatibility problem and the board is borked, you are simply SOL.
 

·
Registered
Joined
·
1,829 Posts
Discussion Starter #5
I used it for a while as my main system, its just when i did some case management and put it back in I got the problem.
 

·
Premium Member
Joined
·
7,263 Posts
only way you can rma is if you have a reciept from them. they have the stupidest rma. as for rmaing it it isnt worth it its an ecs. if it has onboad video its automatically going to be choosen. otherwise since its ecs i presume it has both agp express and pcie? the agpexpress will only work with 6600's and lower
 
1 - 8 of 8 Posts
Top