Overclock.net banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Premium Member
Joined
·
8,427 Posts
Discussion Starter #1
Any ideas?<br />
<br />
<img src="http://img119.imageshack.us/img119/5259/untitled1fg9.png" border="0" alt="" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />
 

·
Premium Member
Joined
·
8,427 Posts
Discussion Starter #3
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>atomicfission92</strong>
<a href="showthread.php?s=d51c1a11b1f7d586c94ba64097780a71&p=1400488#post1400488" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">is your firewall blocking it??</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>No firewall installed. (plus windows firewall is disabled)
 

·
Retired
Joined
·
2,423 Posts
Im having the same problem with that collection server, and another one, check out my post here: <a href="http://www.overclock.net/overclock-net-folding-home-team/129170-cant-send-results-but-servers-up.html" target="_blank">http://www.overclock.net/overclock-n...ervers-up.html</a> <br />
I know this isnt a solution, but im just letting you know that your not alone, it seems like a collection server problem. That being said, im not sure that there really is a problem. Try heading over to the [email protected] website and see if you got the points. Its hard for me to tell with 6 cores folding and all.
 

·
Premium Member
Joined
·
8,427 Posts
Discussion Starter #5
Oh you're right... it actually did get counted. That's really wierd. <a href="http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=Fishie36&teamnum=37726" target="_blank">http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/m...&teamnum=37726</a>
 

·
Premium Member
Joined
·
5,573 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>Fishie36</strong>
<a href="showthread.php?s=d51c1a11b1f7d586c94ba64097780a71&p=1400505#post1400505" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">Oh you're right... it actually did get counted. That's really wierd. <a href="http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=Fishie36&teamnum=37726" target="_blank">http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/m...&teamnum=37726</a></div>

</td>
</tr>
</table>
</div>You using WiFI?
 

·
Retired
Joined
·
2,423 Posts
Im thinking there is a problem with the program not kicking the WU out of the que when it is sent, and when it tries to resend it the server rejects it. Ofcourse, I dont know for sure, thats just a thought. Either way, congratz on your first work unit!!!
 

·
Premium Member
Joined
·
8,427 Posts
Discussion Starter #8
No WiFi. And wow, that was a huge work unit. Took about 2 days and was worth 600 points. My second core should be kicking out another in a few hours <img src="/images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" />
 

·
Registered
Joined
·
1,923 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>Fishie36</strong>
<a href="showthread.php?s=d51c1a11b1f7d586c94ba64097780a71&p=1400520#post1400520" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">No WiFi. And wow, that was a huge work unit. Took about 2 days and was worth 600 points. My second core should be kicking out another in a few hours <img src="/images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" /></div>

</td>
</tr>
</table>
</div>no wifi LOL good one. <img src="/images/smilies/tongue.gif" border="0" alt="" title="Stick Out Tongue" class="inlineimg" /><br />
<br />
ever think of upgrading ur gpu to a 1900 so u can use that? i can fold a 600 wu in about a day with the gpu client and i only got the 256 version.<br />
<br />
on a side note... i have gotten 3x 600 wu's in a row <img src="/images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Big Grin" class="inlineimg" /> currently doing 2x 600 wu's atm <img src="/images/smilies/gunner2.gif" border="0" alt="" title="Gunner2" class="inlineimg" /> ones at 90% and another is at 13% <img src="/images/smilies/cool.gif" border="0" alt="" title="Cool" class="inlineimg" />
 

·
Premium Member
Joined
·
5,573 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>Fishie36</strong>
<a href="showthread.php?s=d51c1a11b1f7d586c94ba64097780a71&p=1400520#post1400520" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">No WiFi. And wow, that was a huge work unit. Took about 2 days and was worth 600 points. My second core should be kicking out another in a few hours <img src="/images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" /></div>

</td>
</tr>
</table>
</div>There IS something wrong with [email protected] It seemed to start yesterday. Sluggish to respond with statistics and Extreme Folding is not reporting the updated WU's as of about an hour ago (last time I checked). So, maybe this is just a temporary glitch?
 
1 - 10 of 10 Posts
Top