Overclock.net banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Aint da way it used to be
Joined
·
2,837 Posts
Discussion Starter #1
I have this weird problem in Chrome. When viewing websites, some of the text will have all of its "I"s capitalized. See picture.



It's not all text, but just some of the text in certain segments of the webpage. It happens on more than one website, but not all websites.

I have no idea why this is happening, but its annoying.

Any ideas?

(Also happens in IE.)
 

·
Registered
Joined
·
5,431 Posts
These pages aren't going through any translations are they?
Have you tried disabling extensions in chrome to see if they are causing this?
Maybe uninstall and reinstall chrome (backup and sync your bookmarks of course before hand)?
 

·
Aint da way it used to be
Joined
·
2,837 Posts
Discussion Starter #3
No translations.

I disabled all extensions, and restarted Chrome. Same effect.

Now that I see that it is happening in IE too, it makes me think it might be a system setting?
 

·
Registered
Joined
·
5,431 Posts
Quote:
Originally Posted by Jolly Roger View Post

No translations.

I disabled all extensions, and restarted Chrome. Same effect.

Now that I see that it is happening in IE too, it makes me think it might be a system setting?
What about mozilla firefox, does it happen there too? Could be some text option or something. Or maybe going in windows?
 

·
Registered
Joined
·
114 Posts
Is this happening with one specific font? Arial maybe? Check out the Arial font installed on your C:\Windows\Fonts folder.
 

·
Registered
Joined
·
5,431 Posts

·
Aint da way it used to be
Joined
·
2,837 Posts
Discussion Starter #8
I should also mention this is not on my sig rig, but a work PC. A Dell/Windows 8.1 machine. Less than one year old.

Checked for updates, said it is up to date.

Check the font folder, Arial is in there, opened the font file, also checked Helvetica.

THIS is the website that I first noticed it on, and the one screenshotted above. Does not happen on OCN.

Does happen in Brave browser.
 

·
Registered
Joined
·
5,431 Posts
Quote:
Originally Posted by Jolly Roger View Post

I should also mention this is not on my sig rig, but a work PC. A Dell/Windows 8.1 machine. Less than one year old.

Checked for updates, said it is up to date.

Check the font folder, Arial is in there, opened the font file, also checked Helvetica.

THIS is the website that I first noticed it on, and the one screenshotted above. Does not happen on OCN.

Does happen in Brave browser.
If its font related, see if you can highlight that text, or whatever text included, and pasted it into word (if you have office that is) and see what font comes up, and also try typing in lower case i's and upper case i's.
 

·
Aint da way it used to be
Joined
·
2,837 Posts
Discussion Starter #10
Good test method.

Tried the suggested. Did a direct copy/paste from that website. Everything pasted into word just the way you would expect it to. Everything was correct.

The font turned out to be Helvetic Bold.
 

·
Registered
Joined
·
5,431 Posts
Quote:
Originally Posted by Jolly Roger View Post

Good test method.

Tried the suggested. Did a direct copy/paste from that website. Everything pasted into word just the way you would expect it to. Everything was correct.

The font turned out to be Helvetic Bold.
Anything funky happening with Word using that font, like lower case i's coming up as upper case?
 
1 - 12 of 12 Posts
Top