Overclock.net banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
1,921 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I don't know what is the cause but my new build keep blue screening.
I have stress tested and run games without any problems what so ever.
The PC isn't overclocked and everything is at stock speeds.

The blue screens seem to be happening at random and I don't know what causes them.

I attached a screeny of the problem, anything I can do?
This is seriously annoying because I can't figure out the pattern behind the blue screens.
 

·
Registered
Joined
·
1,921 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Here is a something that I downloaded to see what the problem was. From what I can tell... looks like either the Video Card / Drivers?
 

·
Registered
Joined
·
1,921 Posts
Discussion Starter · #4 ·
I think this should give you all the information you asked for.

RAM is at 1.65 (Also attached a picture for that)
 

·
Banned
Joined
·
7,501 Posts
capturezz.png


^See what I highlighted, atikmdag.sys is fairly common with ATi cards and BSODs. Flaky drivers, in particular. My friend kept getting a BSOD from the latest Catalyst drivers, as well, and atikmdag.sys was the culprit. Switching to Catalyst 10.11 fixed it. Try that?
 

·
Registered
Joined
·
1,921 Posts
Discussion Starter · #6 ·
I just reinstalled the drivers after doing a sweep in safemode with DriverSweeper. I didn't install the CCC so I will see how it does without it.
 

·
Registered
Joined
·
1,921 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Well just now another BlueScreen happened with the same outcome, the ati driver. Should I try installing the 10.11 version? Or is my new graphics card maybe faulty?
 
1 - 7 of 7 Posts
Top