Overclock.net banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
184 Posts
Discussion Starter #1
Ok, I have an extreeeemely weird problem in CS:S

I'm on my new computer, yesterday I was running great fps, around 30-60fps which is great seeing that I have a GeForce FX 5200 PCI card...

Well I installed The Ship and it did the DX April Update (I already had v9c, but it had some update), well not I'm gettings 10fps on CS:S...

I don't know if the update is the problem or not...

Please don't say it's because my system is bad, because I have a Dell 2400 right next to me with the same graphics card, worse processor, and worse ram and it runs CS:S at 30-60fps too...

I don't think it's the DirectX update though, because I had this update on the Dell 2400 and it runs CS:S fine still... It may be an error with x64 Windows though, please help me...

My changed settings are:
rate 25000
cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
fps_max 100 (it will never reach this, but who cares)
net_graph 3
 

·
 
Joined
·
29,532 Posts
I have the same card, run all settings at low and run the game with the parameter "-dxlevel 70"
 

·
 
Joined
·
29,532 Posts
Oh yeah, don't use those drivers with the FX5200.

Get the 84.56's instead.
 
  • Rep+
Reactions: frogy

·
 
Joined
·
29,532 Posts
Amazing that you're running that graphics card and X64 at the same time...
 
Joined
·
1,523 Posts
it's steam, they're baddies they screw the game up after every update.. i used to get 150+ FPS @1600x1200 and now after 11+ updates i get 94 ish in a stress test.. it gets buggier after every update.
 

·
 
Joined
·
29,532 Posts
Quote:


Originally Posted by <[email protected]> (CS:S King)
View Post

it's steam, they're baddies they screw the game up after every update.. i used to get 150+ FPS @1600x1200 and now after 11+ updates i get 94 ish in a stress test.. it gets buggier after every update.

Please tell me

I've went from 90 avg. in the stresstest on my FX5200, down to stupid 60 avg!

I want to kill Valve sometimes, and I'm very sure that I'm not alone to that, lol.
 
Joined
·
1,523 Posts
Quote:


Originally Posted by ENTERPRISE1701
View Post

Really. I havent Notice much if any FPS difference between updates..Ill check again on that though.

well you gotta play teh game nonstop and memeorize what your avg FPS are.. trust me man you will notice a difference within 3 months..
 
Joined
·
1,523 Posts
Quote:


Originally Posted by frogy
View Post

Ok, I have an extreeeemely weird problem in CS:S

I'm on my new computer, yesterday I was running great fps, around 30-60fps which is great seeing that I have a GeForce FX 5200 PCI card...

Well I installed The Ship and it did the DX April Update (I already had v9c, but it had some update), well not I'm gettings 10fps on CS:S...

I don't know if the update is the problem or not...

Please don't say it's because my system is bad, because I have a Dell 2400 right next to me with the same graphics card, worse processor, and worse ram and it runs CS:S at 30-60fps too...

I don't think it's the DirectX update though, because I had this update on the Dell 2400 and it runs CS:S fine still... It may be an error with x64 Windows though, please help me...

My changed settings are:
rate 25000
cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
fps_max 100 (it will never reach this, but who cares)
net_graph 3

Defrag your disk.. it might help.. not saying it will, but it might help
 
1 - 13 of 13 Posts
Top