Overclock.net banner

1 - 20 of 35 Posts

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #1
Well just got my E6400, it is noticably faster verses my northwood
Now I just got to get used to different bios settings, hopefully I will get a chance to start playing here soon, so far, everything is at stock. Just going through and installing stuff, gonna setup the x1900xt to fold for the cause here soon


I started installing stuff earlier, but i had to take a break, now i'm back at it



The info on this chip is SL9S9 - L626A415 if anyone would want to know
 

·
Registered
Joined
·
119 Posts
Shiny stuff... but wait.. whats that Mac logo doing in there!?
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #3
Quote:

Originally Posted by mcb
Shiny stuff... but wait.. whats that Mac logo doing in there!?

lol, showing love for my ipod
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #4
a beautiful 3.2 on first run with no troubles at all!


 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #5
Seems to throw a fit at 428 fsb
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #6
I couldn't sleep so i ran 3dmark
LL
 

·
Banned
Joined
·
6,776 Posts
5-6-6-20? *** timings are those?

What XMS2 800s you have? I used to have XMS2 DDR2 800 EPP and they never broke 450mhz, I was stuck at that and no matter what timings I use, they would not do more.

Try a 2.30v for RAM and use 4-4-4-12 latencies, that should be a little better.
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #9
Quote:

Originally Posted by Nasgul
5-6-6-20? *** timings are those?

What XMS2 800s you have? I used to have XMS2 DDR2 800 EPP and they never broke 450mhz, I was stuck at that and no matter what timings I use, they would not do more.

Try a 2.30v for RAM and use 4-4-4-12 latencies, that should be a little better.
I have yet to find where i can edit the timings directly on this board, still getting familiar with the bios... It seems as if my DFI had more options
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #10
Quote:

Originally Posted by Nasgul View Post
5-6-6-20? *** timings are those?

What XMS2 800s you have? I used to have XMS2 DDR2 800 EPP and they never broke 450mhz, I was stuck at that and no matter what timings I use, they would not do more.

Try a 2.30v for RAM and use 4-4-4-12 latencies, that should be a little better.
currently i can only get windows to boot with 5-5-5-12, it just won't do it with 4-4-4-12
 

·
Banned
Joined
·
5,638 Posts
Quote:

Originally Posted by matt_s989 View Post
I have yet to find where i can edit the timings directly on this board, still getting familiar with the bios... It seems as if my DFI had more options

on bios screen hit CTRL + F1 It will take you to Ram timing options. All Gigabyte board has it hidden.
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #12
Quote:

Originally Posted by sladesurfer View Post
on bios screen hit CTRL + F1 It will take you to Ram timing options. All Gigabyte board has it hidden.
Already got that far
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #15
Quote:

Originally Posted by ****erfx View Post
You got a good week. Week 26A's can achieve 3.2ghz on stock and ~3.5ghz @ 1.4V from what I've seen.
so far i'm not having any stability issues with the cpu, it can go further, i had it close to 3.3 stock voltage, just my ram just don't seem to want to oc very well
 

·
Premium Member
Joined
·
13,775 Posts
Man! I Can't wait for mine to get here! Jrabb has sent it overnight so hopefully I'll get it by saturday. Already have the P5B Deluxe waiting for it. Sorry, but this thread got me excited....3.2 on stock volts, that is sick. Good job!
 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #18
well this is where i'm at

 

·
Daves not here man
Joined
·
1,474 Posts
Discussion Starter #20
I had to bump it a little, on first boot the default vcore was 1.325
 
1 - 20 of 35 Posts
Top