Overclock.net banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Premium Member
Joined
·
4,273 Posts
Discussion Starter #1
For those unaware, <a class="bbcode_url" href="http://www.enigmaathome.net/" target="_blank">[email protected]</a> recently added Nvidia and AMD GPU applications for Windows.<br><br>
I've tried the Nvidia one on my ASUS GTX 1070 and the work units complete around 2m15s to 2m30 and give 761 credit each. That's potential for around 400K credits a day. It's not huge numbers compared to other GPU projects but it's a great way to quickly rise in the Enigma rankings.<br><br>
If anyone else tries the apps out, let us know how long they take.
 

·
Fluffy Fennec Foxes!
Joined
·
10,530 Posts
I wonder how my WUProp hours look for that one...<br><br>
Obvious question is does it do standard work units, or does it have new work units specifically for the gpu?
 

·
Not new to Overclock.net
Joined
·
5,109 Posts
I have run the Enigma CUDA app on my 1080ti but it looks like it has been too long since I ran it that my results no longer show under my account <img alt="redface.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/redface.gif"><br><br>
But to answer the question, it is a new app with separate wuprop hours for the GPU app. Looks like there is only the CUDA app active? <a href="http://wuprop.boinc-af.org/active_projects.py" target="_blank">http://wuprop.boinc-af.org/active_projects.py</a><br><br>
Oddly, the AMD unit application is called Enigma Cuda 1.10 (opencl_ati_101)
 

·
woot
Joined
·
1,930 Posts
how do i get this to work ? i'm always getting a computation error.<br>
read thru the message boards it says to install C++ 2015 redistributable package, i already did and it's still showing these errors. <img alt="frown.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/frown.gif">
 

·
Premium Member
Joined
·
5,970 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1636866/enigma-homes-gpu-applications-for-windows/0_30#post_26300463" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>ondoy</strong> <a href="/t/1636866/enigma-homes-gpu-applications-for-windows/0_30#post_26300463"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
how do i get this to work ? i'm always getting a computation error.<br>
read thru the message boards it says to install C++ 2015 redistributable package, i already did and it's still showing these errors. <img alt="frown.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/frown.gif"></div>
</div>
<br>
What's the error? No Enigma user matches your forum ID.<br><br>
Edit: Guessing you're StyM. Someone had the same error earlier in that thread but the admin blamed it on the card.
 

·
woot
Joined
·
1,930 Posts
i just joined, i'm getting the same error as he has.<br><br><br>
(unknown error) - exit code 195 (0xc3)<br><br>
 

·
Not new to Overclock.net
Joined
·
5,109 Posts
That may be the same error when I tried running it on my GTX980<br><br>
EDIT: It is.<br>
Exit status 195 (0x000000C3) EXIT_CHILD_FAILED<br>
<a href="http://www.enigmaathome.net/result.php?resultid=287157413" target="_blank">http://www.enigmaathome.net/result.php?resultid=287157413</a>
 

·
Premium Member
Joined
·
4,273 Posts
Discussion Starter #9
That's a shame about the errors. Hopefully they fix them soon. I haven't run into anything major on my GTX 1070. Out of about 300 Cuda units, I've only had about 10 error.
 

·
Not new to Overclock.net
Joined
·
5,109 Posts
I ran a couple units on my W8100 quite a while ago... they took forever compared to my 1080s <img alt="rolleyes.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/rolleyes.gif">
 
1 - 12 of 12 Posts
Top