Overclock.net banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Discussion Starter #1
cant get my gpu [email protected] to fold : S here is the log file

[22:26:04] - Ask before connecting: No
[22:26:04] - User name: Vesley (Team 37726)
[22:26:04] - User ID: 40AB269C2589DF4D
[22:26:04] - Machine ID: 2
[22:26:04]
[22:26:04] Loaded queue successfully.
[22:26:04] Initialization complete
[22:26:04] - Preparing to get new work unit...
[22:26:04] + Attempting to get work packet
[22:26:04] - Connecting to assignment server
[22:26:46] - Couldn't send HTTP request to server
[22:26:46] + Could not connect to Assignment Server
[22:27:26] - Couldn't send HTTP request to server
[22:27:26] + Could not connect to Assignment Server 2
[22:27:26] + Couldn't get work instructions.
[22:27:26] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[22:27:35] + Attempting to get work packet
[22:27:35] - Connecting to assignment server
[22:28:15] - Couldn't send HTTP request to server
[22:28:15] + Could not connect to Assignment Server
[22:28:55] - Couldn't send HTTP request to server
[22:28:55] + Could not connect to Assignment Server 2
[22:28:55] + Couldn't get work instructions.
[22:28:55] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[22:29:20] + Attempting to get work packet
[22:29:20] - Connecting to assignment server
[22:30:00] - Couldn't send HTTP request to server
[22:30:00] + Could not connect to Assignment Server
[22:30:40] - Couldn't send HTTP request to server
[22:30:40] + Could not connect to Assignment Server 2
[22:30:40] + Couldn't get work instructions.
[22:30:40] - Attempt #3 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[22:31:09] + Attempting to get work packet
[22:31:09] - Connecting to assignment server
[22:31:49] - Couldn't send HTTP request to server
[22:31:49] + Could not connect to Assignment Server
[22:32:29] - Couldn't send HTTP request to server
[22:32:29] + Could not connect to Assignment Server 2
[22:32:29] + Couldn't get work instructions.
[22:32:29] - Attempt #4 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[22:33:24] + Attempting to get work packet
[22:33:24] - Connecting to assignment server
[22:34:04] - Couldn't send HTTP request to server
[22:34:04] + Could not connect to Assignment Server
[22:34:44] - Couldn't send HTTP request to server
[22:34:44] + Could not connect to Assignment Server 2
[22:34:44] + Couldn't get work instructions.
[22:34:44] - Attempt #5 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[22:36:15] + Attempting to get work packet
[22:36:15] - Connecting to assignment server
[22:36:55] - Couldn't send HTTP request to server
[22:36:55] + Could not connect to Assignment Server

tried several times. reinstalling . rebooting and stuff.
 

·
Premium Member
Joined
·
46,114 Posts
Same; I was getting that all last night. Turned it off while I slept, then when I turned it on again it was working fine. You could try leaving it off for a bit.

That or reinstalling.
 

·
Premium Member
Joined
·
8,679 Posts
What usually works for me is closing [email protected] and re-opening it. Usually gets a WU within minutes
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Discussion Starter #5
well now when i fold my 8800gts starts making those buzz noise : S i know that it is nothing to worry about (i think) but do you guys know what that sound is and from what part of the gpu it is coming from and if i can get rid of that noise ? : D
 

·
Once more into the Fold
Joined
·
2,911 Posts
That buzz or squealing is coming from the capacitors. It is more noticeable on certain WUs than others.

If it really bothers you read through this article.

There is also a method using silicone, but cant find it at the moment.

Sometimes changing fan speed can also help.

Good luck.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top