Overclock.net banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Premium Member
Joined
·
5,876 Posts
Discussion Starter #1
Anyone who is running the FAH GPU client, take a look at your log file and see if youre getting this message:<br />
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

[23:56:26] [email protected] Core Shutdown: EARLY_UNIT_END<br />
[23:56:30] CoreStatus = 72 (114)<br />
[23:56:30] Sending work to server<br />
[23:56:30] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_01.dat<br />
[23:56:30] - Error: Could not read unit 01 file. Removing from queue.

</td>
</tr>
</table>
</div>Post here if you have.
 

·
Premium Member
Joined
·
24,372 Posts
I did get that when running CAT 6.5. Then I did a full uninstall, including Drivercleaner, and got CAT 6.10 BETA. Seem to be running now (although when I fired up my CPU folding clients, yes different directories, it seems to have stalled.... will let it sit for a bit more)
 

·
Premium Member
Joined
·
23,134 Posts
Good Luck!
 

·
Premium Member
Joined
·
24,372 Posts
Yup, I got one of those now. Completed 9 steps, then it said:<br><br>
mdrun_gpu returned 114<br>
and then the stuff you listed....<br><br>
Weird..<br><br>
oh well .. enough of that for today... need to get my CPU back up folding <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/wink.gif" style="border:0px solid;" title="Wink">
 

·
Premium Member
Joined
·
5,876 Posts
Discussion Starter #5
Hmm looks like its back to CPU folding until they get this resolved.
 

·
I remember when......
Joined
·
3,812 Posts
I had massive trouble trying to set this up last night......lost a WU on one of my CPU cores once, then crashed the whole system once, and my resolution was defaulted to 800x600 when it rebooted........crashed the GPU client when I tried to fix my resolution.....ect, ect.....<br><br>
However, I decided to test it out by itself overnight and set the GPU client to 100%, everything else turned off.......<br><br>
This morning it had completed 62 steps out of 100 and was still going....the GPU core was at 70c and my CPU was being fully loaded and sitting at 40c. According to Task Manager, 50% of my CPU was handling "System Idle Process" and 50% was being used by the GPU client......however, it was still folding without errors......FAHMon does not have the projects for the GPU client so I had to do some rough calculations, and it appears my card is doing 1 step every 8 minuts or so, which means it SHOULD complete the WU and upload it at 10AM PST......so we shall see if it completes a cycle by itself.......<br><br>
When I get home though, I will likely turn off the GPU client as it is just too buggy to be used on a system NOT dedicated to it......even just dragging an icon on the desktop is slow and stutters a bit running the GPU client. Changing windows is painstaking slow.....
 

·
Registered
Joined
·
5,406 Posts
For everyone that said the GPU client is not stable. Here is a shot of the still in progress WU with 1 CPU core<br><br><a href="http://imageshack.us" target="_blank"><img alt="" src="http://img247.imageshack.us/img247/3438/gpuclientxi8.png" style="border:0px solid;"></a>
 

·
Registered
Joined
·
593 Posts
Hmm, guess I'll hold off a while before installig the GPU client.
 

·
Premium Member
Joined
·
24,372 Posts
thumper, Mikey: which Catalyst version are you using?
 

·
Registered
Joined
·
5,406 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>Chozart</strong>

</div>
<div style="font-style:italic">thumper, Mikey: which Catalyst version are you using?</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>6.5
 
1 - 10 of 10 Posts
Top