Overclock.net banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
252 Posts
Discussion Starter · #1 ·
god one problem after another

i just received my SLI bridge today and I hooked two of my 460s together

I booted up the rig with 2 x gtx 460s in SLI but my computer is having problems

I installed SLI patch and booted up the computer with Windows 7 Ultimate with SLI Patch mode...

When I click on the nvidia control panel it keeps saying:

Nvidia Display settings are not available

You are not currently using a display attached to an Nvidia GPU


Does anyone know how I can solve this problem??

My mobo is Biostar ta890fxe and my cpu is 1090t

HELP ME PLEASE!!!!!!
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
 

·
Registered
Joined
·
252 Posts
Discussion Starter · #4 ·
should I just uninstall the nvidia drivers?
or is there an option to uninstall the sli hack patch as well?
 

·
A title was here
Joined
·
4,144 Posts
Quote:


Originally Posted by DJ_Reason
View Post

should I just uninstall the nvidia drivers?
or is there an option to uninstall the sli hack patch as well?

You could at least try the fresh drivers, if that doesn't work then reverse the sli hack, if that doesn't work try fresh drivers after you remove the hack.
 

·
Registered
Joined
·
252 Posts
Discussion Starter · #7 ·
I just uninstalled all the nvidia drivers and I reinstalled drivers again
and when I go into the control panel and go to SLI and PhysX configuration panel
It says SLI disabled and when I click on Maximize 3D Performance the computer goes
into no videocard mode or whatever and it doesn't recognize either of me gpus....
 

·
Registered
Joined
·
252 Posts
Discussion Starter · #8 ·
ok I uninstalled the SLI patch too just in case

Which one do I need to reinstall first??

Do I install the SLI patch and then install the nvidia drivers?
or
Do I install the Nvidia drivers and then install the SLI patch?
 
1 - 9 of 9 Posts
Top