Overclock.net banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
1,454 Posts
Discussion Starter #1
Hi i hav a problem with my drivers but i never really thought to ask about it but now i will. the problem is that in the book that came with my graphics card it says once the drivers are installed to check that you done it right to go to: My computer>veiw system info>hardware tab>device manager>and then go to the + sign next to "sound video and game controllers and there should be a thing that that says ATI WDM rage theater video. ive installed about 4 new sets of drivers and each time that never comes up so i just need to know:is anyone else having this problem? and if so do u know how to fix it?

ps.thx for reading my boring post
 

·
Banned
Joined
·
3,169 Posts
the rage theater chip is just something ati uses to display video (if im correct) you dont need to worry about it, maybe you should uninstall the ati drivers and get the latest omega drivers and use them, ive had very good results so far. All the overclocking, fan control is built in and is very convenient and easy.http://www.omegadrivers.net/
 

·
Banned
Joined
·
3,169 Posts
Quote:


Originally Posted by gill

thx i might do that btw do u know how to increase the fan speed on the x700

have you got ati tool,? you can do it in there or just install the omega drivers and it is in there, that is if it supports your card which i think it would as its not that old, dont forget to uninstall the current drivers first and follow the directions on the omega drivers if you are going to go down that path.
 

·
Banned
Joined
·
3,169 Posts
Quote:


Originally Posted by gill

i hav ati tool and omega drivers and i cant adjust the fan speed :'(

have you got the omega drivers installed, if you do you dont need ati tool. in the omega drivers go to ya taskbar right click on the ati icon and go to hardware, overclock settings and its in the fan tab, try that.
 

·
Banned
Joined
·
3,169 Posts
Quote:


Originally Posted by gill

doesnt work i guess my card isnt supported for the fan speed or temp moniter

surely the x700 has fan monitoring and temp monitoring, anybody else have one with monitoring working? there could be a problem here......
 

·
Banned
Joined
·
3,169 Posts
Quote:


Originally Posted by gill

yay sumone is tryin to help me reps for u


Ive been looking to see if there is the option but havent found it yet........will keep looking for ya but
we will get it sorted soon enough.
 
1 - 12 of 12 Posts
Top