Overclock.net banner

1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #1
i have my 465 OC'd to 810 and 1780 at 1.075 which i think is decent. i want to what settings and for how long i should stress test it. so far, i haven't seen it get above 78C but i only ran it for ~half an hour at stock settings with 32x MSAA
 

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #3
Quote:

Originally Posted by LethalRise750 View Post
Run with Unlocked Power Draw enabled otherwise it means nothing as far as stability.
how?
 

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #5
Quote:

Originally Posted by djsi38t View Post
You just check it off.It says it may cause instability that is not related to the stability of the graphics card.
where do i check it off?
 

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #9
Quote:

Originally Posted by LethalRise750 View Post
Right here:

hmm, mine doesn't have that, it has xtreme burn mode or something, and i already enabled that. i'll d/l the newer one.
 

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #13
Quote:

Originally Posted by LethalRise750 View Post
Ah, k go to C:\\Program Files\\MSI Kombustor\\ and open startup_options.xml using notepad, and change enable_unlock_power_draw="0" to enable_unlock_power_draw="1"
tried saving that but it tells me access denied. should i go to an earlier version?
 

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #15
Quote:

Originally Posted by LethalRise750 View Post
Lol You must have UAC on?
yeah, but that never stopped me before. ended up moving it to the desktop, doing the change, saving it and moving it back. worked like a charm


anyway, running at like triple the frames. so far no errors for a minute.

should i keep it like this for like half an hour or what?
 

·
Registered
Joined
·
3,617 Posts
Quote:

Originally Posted by venom55520 View Post
yeah, but that never stopped me before. ended up moving it to the desktop, doing the change, saving it and moving it back. worked like a charm


anyway, running at like triple the frames. so far no errors for a minute.

should i keep it like this for like half an hour or what?

You have the red warning at the top left of your screen? I'd run it for like 30-45 minutes.
 

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #17
Quote:

Originally Posted by LethalRise750 View Post
You have the red warning at the top left of your screen? I'd run it for like 30-45 minutes.
nope, none at all. no error warnings
i'll run it for 30 minutes. haven't seen it go above 75 yet.
 

·
Registered
Joined
·
5,952 Posts
Discussion Starter #19
Quote:

Originally Posted by LethalRise750 View Post
Oh, then I don't think the unlocked power draw is on then




It should have the red warranty at the top like so^
weird


but i'm running at triple the frames as before i unlocked it. it didn't let me check it off still, but it looks like i did.
 
1 - 19 of 19 Posts
Top