Overclock.net banner

1 - 20 of 20 Posts

·
Mr.4way SLI
Joined
·
5,525 Posts
Discussion Starter #1

·
Mr.4way SLI
Joined
·
5,525 Posts
Discussion Starter #3
Ok thanks. Well i was able to boot at 4GHZ but the voltage is so high im not trying to run at it.
 

·
Mr.4way SLI
Joined
·
5,525 Posts
Discussion Starter #6
OK SORRY FOR THE DOUBLE POST.

Im stable at 3.8Ghz @ 1.512V temps are 28c 37c max at 100% load
 

·
Mr.4way SLI
Joined
·
5,525 Posts
Discussion Starter #8
Well This will be my first AMD that wont do 4GHZ. IM SAD
 

·
Premium Member
Joined
·
4,775 Posts
their*
 

·
Registered
Joined
·
513 Posts
IMHO, u r nuts lol.

I'm happy @ 3.5 with unlocked core.
 

·
Mr.4way SLI
Joined
·
5,525 Posts
Discussion Starter #13
Yep. Im very nuts. I will get 4Ghz with this cpu. Or ill kill it trying. If it takes 1.7V then ill do it. As long as it passes Prime for a little bit before it dies. As soon as my 1090T gets here in the morn im going to make it 4.3 or faster. Or kill it also trying.
 

·
Mr.4way SLI
Joined
·
5,525 Posts
Discussion Starter #14
Well sorry for the double post but i give up. 1.75V and it still BSOD so forget it.
 

·
Mr.4way SLI
Joined
·
5,525 Posts
Discussion Starter #16
Thanks. I guess 3.9 isnt to bad then.
 

·
I.T. Specialist III
Joined
·
4,670 Posts
I've been stable with X3 @ 3.7Ghz.
Had 3.8Ghz working but never stress-tested it.

Ran X3 @ 3.6Ghz for the longest time.
I just got done unlocking it for the first time,

Fully stable X4 @ 3.5Ghz.

_


Ok ok ima stop spamming this screenshot I am just so pumped.
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Quote:

Originally Posted by 1337LutZ View Post
My 1055T wont do 4ghz either ;<
*Looks at sig*

"AMD Phenom X6 1055T @ 4.0 Ghz"

Wait what
 
  • Rep+
Reactions: Moparman

·
Head Smeghead of OCN
Joined
·
3,159 Posts
Quote:


Originally Posted by Moparman
View Post

Well sorry for the double post but i give up. 1.75V and it still BSOD so forget it.

More voltage isn't always the answer.
You need these chips to stay COOL to get more from it. Remember the more voltage you throw at it, the hotter it's gonna run.
If you'll take a look, some of these chips have broken 4.0 with voltages under 1.50v's and I can tell you Phenom II chips hate the heat. I've noted the Phenom II chips once they get to around 50C or so flake out in a hurry and most if not all will do it at this temp. Be sure the rest of your system is good temp-wise too since every component in the system matters and it's only as good as the weakest link present.

All it takes is your MB or someting else getting hot/wonky/
/ (whatever) to wreck an attempt for more MHz.

I was getting around 4.1GHz max on air from mine with good ambients and after I set it up with H2O, got the speed shown in the spreadsheet. I don't know exactly how you have your watercooling setup but there are things you could try.
 
1 - 20 of 20 Posts
Top