Overclock.net banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Overclock.net forum user
Joined
·
481 Posts
Discussion Starter #1
Hello, <br />
I have a problem since a while now and I think it's because of my memory OC. Sometimes, my games crashes and I get an error saying that the program couldn't address the following adress : 0x00x00 (exemple). It means I get a memory error. so here's my RAM.<br />
<img src="http://img119.imageshack.us/img119/5446/untitled2gk0.jpg" border="0" alt="" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" /><br />
<img src="http://img235.imageshack.us/img235/3246/untitledeg6.jpg" border="0" alt="" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" /><br />
<br />
my memory is Crucial Rendition PC-5300. 533 mhz. ( 2 Go)<br />
<br />
What timing should I use? What's my problem. Any help is appreciated.<br />
<br />
Thanks.<br />
<br />
btw: ECC mode is disabled.<br />
<br />
edit : e6600 OC'ed @ 3.3 ghz 1.35 v<br />
eVGA 7900 GS KO 256 MB<br />
Crucial Rendition PC-5300 533 MHZ 2.00v<br />
PW5 DH deluxe<br />
Seagate 320 Gb's SATA2.<br />
Sound Blaster Audigy 4
 

·
Registered
Joined
·
4,033 Posts
Please fill up your system specs on top of the page in the user cp like that other's can help better.
 

·
Overclock.net forum user
Joined
·
481 Posts
Discussion Starter #3
Edited
 

·
Registered
Joined
·
4,033 Posts
What about drivers?You have the last driver's for that card?
 

·
Registered
Joined
·
1,471 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>alexisd</strong>

</div>
<div style="font-style:italic">What about drivers?You have the last driver's for that card?</div>

</td>
</tr>
</table>
</div><img src="/images/smilies/confused.gif" border="0" alt="" title="Confused" class="inlineimg" /> we are talkin about memory....lol
 

·
Registered
Joined
·
4,033 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>RuSo</strong>

</div>
<div style="font-style:italic"><img src="/images/smilies/confused.gif" border="0" alt="" title="Confused" class="inlineimg" /> we are talkin about memory....lol</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>Video card driver,hello maybe that's the problem.I know the memory don't need drivers.What you suggest is rigth too.He better change that.To 16
 

·
Registered
Joined
·
1,471 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>alexisd</strong>

</div>
<div style="font-style:italic">Video card driver,hello maybe that's the problem.I know the memory don't need drivers.What you suggest is rigth too.He better change that.To 16</div>

</td>
</tr>
</table>
</div><img src="/images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" /> Lol i wasn't doubting your intelligence whatsoever,didn't know you was talkin about the gfx card ,..... you could be very right too indeed i had something similar with bad drivers
 

·
Registered
Joined
·
4,033 Posts
OK we cool here now,I hope the guy fix his problem if is memory or video driver's.<img src="/images/smilies/thumb.gif" border="0" alt="" title="Thumb" class="inlineimg" />
 

·
Registered
Joined
·
6,614 Posts
just set your timings to auto and test if its ok then go into bios and tigten them up till you get another error also get <a href="http://www.memtest86.com/" target="_blank">memtest86</a> and give it a whirl
 

·
Overclock.net forum user
Joined
·
481 Posts
Discussion Starter #11
Ok thank you guys for your replies, my video card drivers are already updated so it's not the problem. I think the option of timing is set by default but I'll check my BIOS settings. I'll tell you guys if it works <img src="/images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" />
 

·
Overclock.net forum user
Joined
·
481 Posts
Discussion Starter #12
It seems ok but it still do it with Counter-Strike Source Beta ( pricing version) when i try to "Create a game".<br>
Anyone has that problem with CS: S beta version?
 

·
Overclock.net forum user
Joined
·
481 Posts
Discussion Starter #13
the problem is still happening and I've put my OC settings back to default... I dont know what to do now.<br />
<img src="http://img222.imageshack.us/img222/829/untitledzt8.jpg" border="0" alt="" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />
 

·
Registered
Joined
·
1,471 Posts
i also think this is an videocard issue like alexisd said....what brand is it?(fill out your system specs under userCP in that way we can help you better) try the original driver....
 
1 - 14 of 14 Posts
Top