Overclock.net banner
1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
55 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I just received my MSI 660Ti and first off the card is beautiful. Second off my HDMI won't work. DVI works perfectly fine, but I get no connection when I connect an HDMI cable. I have tried the latest Nvidia updates and nothing helps. Just wondering if anyone has experienced this and/or knows a fix. thanks!
 

·
Registered
Joined
·
1,481 Posts
Quote:
Originally Posted by Evilsplashy View Post

Could be. Why not just use DVI? It's the same quality.
Yes, it offers the same quality, but if he's using the NVIDIA HD Audio and hooking it up to a monitor with speakers won't he will lose that feature? Audio? Don't believe DVI carries the Audio.
 

·
Registered
Joined
·
2,315 Posts
Quote:
Originally Posted by Shadow11377 View Post

Yes, it offers the same quality, but if he's using the NVIDIA HD Audio and hooking it up to a monitor with speakers won't he will lose that feature? Audio? Don't believe DVI carries the Audio.
DVI is video output only.
Quote:
I'm using HDMI to go to a second monitor that is actually a TV that doesn't have DVI. Only HDMI and VGA. I'm using DVI to go to my main monitor.
If that's the case, RMA the card. Or you can buy a VGA to DVI adapter and use the VGA port on the card.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Hello
Same card, same problem.
I just contact MSI and have been communicate two different rep.
And last guy send me 660 TI OC BIOS update file.

I didn't have a chance to install this yet but i will after when i get home.

I will let you know what happen after install this update.
 

·
Registered
Joined
·
55 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Quote:
Originally Posted by IMvVIP View Post

Hello
Same card, same problem.
I just contact MSI and have been communicate two different rep.
And last guy send me 660 TI OC BIOS update file.
I didn't have a chance to install this yet but i will after when i get home.
I will let you know what happen after install this update.
Ok thanks. If it works could you maybe send over the file or the link to download it. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
55 Posts
Discussion Starter · #13 ·
Quote:
Originally Posted by IMvVIP View Post

Hello
Same card, same problem.
I just contact MSI and have been communicate two different rep.
And last guy send me 660 TI OC BIOS update file.
I didn't have a chance to install this yet but i will after when i get home.
I will let you know what happen after install this update.
I ended up talking to MSI today and I got the BIOS file and after about 2 hours of figuring out how to run it I did, and the problem is still there. I think I am just going to RMA it tomorrow...
 

·
Registered
Joined
·
2,214 Posts
If you are sure the HDMI cable works fine then i think the 660 has a faulty port or something.

Good luck with RMA if your only option is to run that HDMI
 
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top