Overclock.net banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
779 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Benchmark: unigine Valley extreme preset

so in MSI OSD, it shows my GPU 1 and GPU 2 usage varying from 84-97% througout the test (i know it fluctutes during transition), especially in the middle of a scene...am I doing something wrong, or is this a crossfire driver issue? I just put my 2nd card in last night, and this is my first time using 2 GPUs at once...any advice on day1 tricks of the trade?

thanks !
 

·
What should be here ?
Joined
·
6,081 Posts
What are the clocks you are running ? Also, use Sapphire Trixx as it favors the sapphire cards more. You could also use the radeon pro to set custom profiles for games or global which would then rid you of any stuttering that you face
 

·
Registered
Joined
·
779 Posts
Discussion Starter · #3 ·
top card is 1205/1575 with stock core voltage and a small bump in mem voltage (my new card)

bottom card is 1181/1550 with slight bump in both voltages (original card)

I will look into RadeonPro
 

·
Registered
Joined
·
827 Posts
AFAIK, Radeon pro has nothing to do with these usage things.
OP, what driver are you using?
Try switching the positions of the two cards, sometimes it works.
Also, test both cards individually and see if the problem persists.
 

·
Registered
Joined
·
779 Posts
Discussion Starter · #5 ·
13.2 beta 6...yea i'll try running Crysis 3 with each card individually and see what happens then swap top/bottom
 
1 - 5 of 5 Posts
Top