Overclock.net banner

1 - 13 of 13 Posts

·
RPG Gamer
Joined
·
4,224 Posts
Try using HDMI or Display Port
 

·
Registered
Joined
·
974 Posts
Discussion Starter #3
ok So when I plugged both monitors in with Adapter ect. It says DVI and VGA no signal, went into Bios Selected the 500GB ssd with windows and it loaded fine, Where do i change this so it works normally and doesnt screw up like that? Bios???
 

·
RPG Gamer
Joined
·
4,224 Posts
What adapter?
Is what you using in your system list?
Need more details, it is quite vague.
 

·
Registered
Joined
·
974 Posts
Discussion Starter #5
VGA to DVI adapter for this older Asus monitor thats not 1920.

One monitor is a 24 asus 144hz, other is a 19 60hz asus.

what more info do u need
 

·
RPG Gamer
Joined
·
4,224 Posts
Helps to know what model you they are.
What GPU you using to connect?

Is it the system in your sig?
 

·
Registered
Joined
·
974 Posts
Discussion Starter #7
VG248QE Asus and other one is Asus VS208,

Im using GTX 780, Yes its in my sig. I got it to load by going into bios and selecting the SSD with windows on it I had to do that every time or else the monitors arnt detected..
 

·
RPG Gamer
Joined
·
4,224 Posts
Why are you using a VGA adapter. It is not needed.
Asus VS208 has DVI and should be used. VG248QE use either HDMI or DP.

Try each monitor one at a time when you boot up too see if there is a connection issue.
 

·
Registered
Joined
·
974 Posts
Discussion Starter #9
Ok,

Because the VS208 Monitor is only a VGA cable for it so I have to use a DVI adapter because there isnt a VGA port on graphics card. if that makes sense.
Only got a vga cable for it so i use a vga to dvi adapter.

Once again maybe you dont understand or dont know how to fix this..

The monitors work everything works im on the pc now chatting to u, this whole msg would take 30 min to type on phone and then correct.

SOOO....
They work fine They jus dont get detected when its booted, UNLESS I GOTO BIOS. then to The Drives list and select the ssd.
 

·
RPG Gamer
Joined
·
4,224 Posts
VS208 has both DVI and VGA connection. Use a DVI cable, they are cheap to buy.
It could be the GPU is having issues with VGA.

Try and boot when you have only one monitor plugged in at a time.
The VG248QE how is that connected? DVI, HDMI or DP
 

·
Registered
Joined
·
974 Posts
Discussion Starter #13
working now, One last quick question how do I get rid of the Sys Resereved drive? Or make it invisible?
 
1 - 13 of 13 Posts
Top