Overclock.net banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
1,029 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just got my new opty, stepping up from a CABGE..ick. Im still testing this little sucker, but im RMA'ing my biostar board tomorrow due to a bad ethernet port (damn thing acts like 56k) .

When i mounted my HS i think it was a tad sloppy, so im struggling slightly with temps. Almost to 50c on 1.4volts. Id reseat the HS, but im taking it apart and sending this mobo back tomorrow anyways.

SO FAR.

[email protected] ram- [email protected] cas2-3-3-10 OCCT stable

xtremesystems is hitting 2.85ghz at 1.35 vcore, 3ghz on 1.4 SO it looks like a good stepping!!
 

·
Registered
Joined
·
1,238 Posts
great so far rma that mobo iam going to rma my ram too. Dont worry about the temps proly ur mobo's sensors sux
 

·
Registered
Joined
·
1,029 Posts
Discussion Starter · #3 ·
2.8 OCCT stable temps havent increased or exceeded 50C, it says about 43C on my aida32, but it seems this is usually 6C over BIOS temps.

Still testing
 

·
Registered
Joined
·
1,029 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Lol wow this is truely amazing me.
Not just the Chip but my ram too. Ever since i got this ram i have regreted it, i paid like 180$ for this ram , yes its tccd but i've never been able to pump more than 2.7 into it.

Got 2.8vdimm now .

Just OCCT tested 2.85ghz, 1.4vcore , 2.8vdimm, ram running 237- [email protected] Never thought this ram would be this burly, but can i just say im STOKED!!

Going for 2.9 now, gonna leave the ram at cas2. Might have to up the vdimm, we'll see.
 

·
Registered
Joined
·
1,029 Posts
Discussion Starter · #6 ·
2.85 is the max for 1.4vcore, as was stated in a xtremesystems forum

2.9ghz is at 1.45vcore OCCT stable, nice huh?


I'll try for 3ghz tomorrow before i RMA this mobo, god i hope giving up this mobo is worth having a good ethernet port!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

·
Premium Member
Joined
·
14,732 Posts
Quote:


Originally Posted by what?

Just got my new opty, stepping up from a CABGE..ick. Im still testing this little sucker, but im RMA'ing my biostar board tomorrow due to a bad ethernet port (damn thing acts like 56k) .

When i mounted my HS i think it was a tad sloppy, so im struggling slightly with temps. Almost to 50c on 1.4volts. Id reseat the HS, but im taking it apart and sending this mobo back tomorrow anyways.

SO FAR.

[email protected] ram- [email protected] cas2-3-3-10 OCCT stable

xtremesystems is hitting 2.85ghz at 1.35 vcore, 3ghz on 1.4 SO it looks like a good stepping!!

Keep in mind that a huge chunk of those guys aren't on air cooling. That will affect the results,somewhat.
 

·
Registered
Joined
·
1,029 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Testing 2.95ghz on 1.475vcore now, 2.9 was stable, had to up the volts.

SOMEONE FIND ME A PCI-E 1x 10/100 ethernat adapter and i will so keep this motherboard!!Help me. pls.

Testing 2.95 now.
 

·
Registered
Joined
·
1,029 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Still pushing it. Broke 3ghz, theres a SS in the mobo section. I havent OCCT'd yet, but this should give a good idea.

1.6vcore 300htt, vdimm 2.8 ram 133 divider = 200mhz
45C idle in bios, 36C idle in AIda...trusting bios for now

Im going to try to lower the vcore a bit...
 
1 - 10 of 10 Posts
Top