Overclock.net banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
616 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi i need help please with my overclock i am trying to hit 4-4.2ghz i try 191x21= post but freeze before log in windows not blue screen only freeze and i have to restart manually
19x211 or 21x200 HT off or HT ON same thing
voltages : 19x211=1.3-1.45v
21x200=1.3-1.45
cpu pLL =1.88-1.96v
ioh core=1.3v
vvt =1.2-1.45v
ich i/0 =1.5-1.6v
Board =X58A-UD3R bios F5
THE memory working good @ rated timing 6,7,6,18 @1600 2 pass of memtest

please help me thanks
 

·
Banned
Joined
·
8,014 Posts
Put CPU Pll to 1.8 or lower
IOH Core to ~1.2-1.25
Vtt to ~1.25-1.3
Leave ICH alone at 1.1 or 1.05, whatever ur board defaults to.
Set ram to 8-8-8-24 and 1.65V

I am really thinking the ram is the problem here. Also make sure Uncore frequency (16X or 20X) is twice the ram
 

·
Banned
Joined
·
1,838 Posts
The voltage in the e-leet tab is set in bios (different on yours but you get the idea) . All are on auto except the ICH vcore,cpu vcore,Dimm. find your VID and go from there. You may be giving it more than it wants.
 

·
Registered
Joined
·
616 Posts
Discussion Starter · #11 ·
Quote:


Originally Posted by Bodycount
View Post

try tighting/looseing memory timings

Do you have turbo enabled?

not turbo now and i test @4h of prime 95 with small FFT with out error i will try 4ghz now
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top