Overclock.net banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter #1
Well just thought I would share this with everyone, as I have never seen 5Ghz in person before, let alone 5.2, so I did it on an old P4 under an air cooler


I will be DICEing this chip tomorrow hopefully.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=524785

.
.
Update, I got 5.7Ghz on DICE. Either the board or the chip was coldbugged

I ended up frying my mobo I think. Have to test it further tomorrow.

Here is a pic of me in the BIOS at 6Ghz, it would load windows and just as it hit desktop, restart




.
.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter #4
Vcore was under 1.5v, Temp limited.

DICE I think I can do 6.5 or better. Depends on this board (IP35-E). Stock chipset cooling may not be up to the task. I will try my first quick DICE run tomrrow just to work out some kinks before the big bench session mid-week.
 

·
Registered
Joined
·
4,778 Posts
Damn i have a P4 and it is %*4£ its a Socket 478 3.2EO and most people can get 4Ghz but i have tried everything and cant get past 3.55Ghz
 

·
Premium Member
Joined
·
7,891 Posts
Very cool. Get some better chipset cooling or atleast change out the tim and make sure its making good contact. Also when your benching get a good 120 blowing on the chipset.

Sure you allready know this but thought I would back ya up. G/L with your setup. Got a good board. Still miss playing with my IP35pro.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter #10
Update, I got 5.7Ghz on DICE. Either the board or the chip was coldbugged

I ended up frying my mobo I think. Have to test it further tomorrow.

Here is a pic of me in the BIOS at 6Ghz, it would load windows and just as it hit desktop, restart


 

·
Registered
Joined
·
1,700 Posts
Quote:

Originally Posted by PR1M3R View Post
Update, I got 5.7Ghz on DICE. Either the board or the chip was coldbugged

I ended up frying my mobo I think. Have to test it further tomorrow.

Here is a pic of me in the BIOS at 6Ghz, it would load windows and just as it hit desktop, restart



Is that my old chip? VERY nice numbers, congrats!
 

·
Registered
Joined
·
1,700 Posts
Quote:


Originally Posted by PR1M3R
View Post

Yes Sir it is


Wish I did not hit a cold bug. I think this chip is a 7Ghz chip. I will be trying again


VERY NICE!

I woulda never got it there though, I only used that chip for a bios update then it sat in my spare parts bin. Glad you are putting it to use!
 
1 - 15 of 15 Posts
Top