Overclock.net banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Premium Member
Joined
·
18,611 Posts
Discussion Starter #1
Hi,

I have a minor issue with my new Asus P5B delux whereby after showing the Asus intro screen, a black screen will appear saying something along the lines of "No master IDE drive found, press F1 to continue". It is not a major problem as i press F1 and away we go but i would like to get rid of it. The boot priority is set to my primary SATA drive with my Sony DVD drive second.

Any help would be appreciated.

Thanks,

Alex
 

·
Registered
Joined
·
60 Posts
disable it in the bios, im not sure if its where you set the boot start up, sorry im waitting to get mine back
but you been in the bois right

put your system specs so if you ever need help later
 

·
Premium Member
Joined
·
18,611 Posts
Discussion Starter #3
Disable what?
 

·
Registered
Joined
·
3,158 Posts
Which IDE port is the DVD drive plugged into?
 

·
Premium Member
Joined
·
18,611 Posts
Discussion Starter #5
The pink one at the bottom called PRI_IDE

Dunno if system specs help:

Core 2 Duo E6600 Stock
1gb OCZ Gold
7600gt
400gb Hitachi
Antec Nine Hundred Case
Hiper 580W GT-R
Asus P5B Deluxe
2 Optical Drives
 

·
Premium Member
Joined
·
18,611 Posts
Discussion Starter #7
Can i use the DVD drives???

Well, yea, they are fine. Why does that matter?
 

·
Premium Member
Joined
·
18,611 Posts
Discussion Starter #8
Anyone got any other ideas? Would moving my HD to the SATA1 plug rather than the SATA3 plug i have it in at the moment make any difference?
 
1 - 8 of 8 Posts
Top