Overclock.net banner

41 - 60 of 82 Posts

·
Jedi Knight
Joined
·
662 Posts
Decided to give this a go<br><br>
<a href="http://www.userbenchmark.com/UserRun/2309414" target="_blank">http://www.userbenchmark.com/UserRun/2309414</a>
 

·
Registered
Joined
·
439 Posts
I like the percentiles vs the same component. Particularly useful on laptops to see how much they throttle.<br><br>
My old setup with G3258 and 270x. Very satisfying having 100th and 98th.<br><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925408/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925408" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925408/width/350/height/700/flags/LL" style="; width: 350px; height: 268px"></a><br><br>
Obviously my new setup is lots faster but 33rd on the gpu (it's stock and a very small factory OC as I haven't felt the need to OC yet) does make me more unhappy than it should!<br>
No idea why the SSD gets seemingly worse.<br><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925409/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925409" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925409/width/350/height/700/flags/LL" style="; width: 350px; height: 270px"></a>
 

·
Just hangin' out
Joined
·
1,071 Posts
I got blacklisted, again.
 

·
Registered
Joined
·
3,147 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717074" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Arctucas</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717074"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
I got blacklisted, again.</div>
</div>
<br>
What? How????
 

·
Just hangin' out
Joined
·
1,071 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717194" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Prophet4NO1</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717194"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
What? How????</div>
</div>
<br>
Not sure, I was running the benchmark, adjusting some settings and running it again, to see how the changes affected the scores.<br><br>
Third time, I get this:<br><br><i><b>Your IP (x.x.x.x) has been blacklisted with activity code (19) at Fri Dec 16 21:46:53 GMT 2016.<br><br>
If this has been done in error, please accept our apologies and copy this message into an email to support(at)userbenchmark.com</b></i><br><br>
Has happened before, no explanation from Userbenchmark people.
 

·
Crayon Evangelist
Joined
·
7,609 Posts
Got SLI to work, but it doesn't have a way to handle extreme FPS from expected. GPUs are not overclocked.<br><br><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925761/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925761" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925761/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 500px; height: 191px"></a><br><br><br><br><a class="bbcode_url" href="http://www.userbenchmark.com/UserRun/2315469" target="_blank">UserBenchmarks:</a><br>
CPU: <a class="bbcode_url" href="http://cpu.userbenchmark.com/Intel-Core-i7-5820K/Rating/2579" target="_blank">Intel Core i7-5820K</a> - <b>115.6%</b><br>
GPU: <a class="bbcode_url" href="http://gpu.userbenchmark.com/Nvidia-GTX-980/Rating/2576" target="_blank">Nvidia GTX 980</a> - <b>158.2%</b><br>
SSD: <a class="bbcode_url" href="http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/1478/Intel-Raid-0-Volume" target="_blank">Intel Raid 0 Volume 240GB</a> - <b>123%</b><br>
HDD: <a class="bbcode_url" href="http://hdd.userbenchmark.com/SpeedTest/1216/WDC-WD10EZRX-00A8LB0" target="_blank">WD Green 1TB (2011)</a> - <b>86.7%</b><br>
HDD: <a class="bbcode_url" href="http://hdd.userbenchmark.com/WD-Blue-1TB-2012/Rating/1779" target="_blank">WD Blue 1TB (2012)</a> - <b>85.6%</b><br>
RAM: <a class="bbcode_url" href="http://ram.userbenchmark.com/SpeedTest/108367/Corsair-Vengeance-LPX-CMK32GX4M4B3200C16-4x8GB" target="_blank">Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 C16 4x8GB</a> - <b>160.9%</b><br>
MBD: <a class="bbcode_url" href="http://www.userbenchmark.com/System/Asus-X99-A/7574" target="_blank">Asus X99-A</a><br><br>
Edit: GPUs at daily overclock:<br><br><a class="bbcode_url" href="http://www.userbenchmark.com/UserRun/2315517" target="_blank">UserBenchmarks:</a><br>
CPU: <a class="bbcode_url" href="http://cpu.userbenchmark.com/Intel-Core-i7-5820K/Rating/2579" target="_blank">Intel Core i7-5820K</a> - <b>116.3%</b><br>
GPU: <a class="bbcode_url" href="http://gpu.userbenchmark.com/Nvidia-GTX-980/Rating/2576" target="_blank">Nvidia GTX 980</a> - <b>172.1%</b><br>
SSD: <a class="bbcode_url" href="http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/1478/Intel-Raid-0-Volume" target="_blank">Intel Raid 0 Volume 240GB</a> - <b>123.6%</b><br>
HDD: <a class="bbcode_url" href="http://hdd.userbenchmark.com/SpeedTest/1216/WDC-WD10EZRX-00A8LB0" target="_blank">WD Green 1TB (2011)</a> - <b>86.7%</b><br>
HDD: <a class="bbcode_url" href="http://hdd.userbenchmark.com/WD-Blue-1TB-2012/Rating/1779" target="_blank">WD Blue 1TB (2012)</a> - <b>83.7%</b><br>
RAM: <a class="bbcode_url" href="http://ram.userbenchmark.com/SpeedTest/108367/Corsair-Vengeance-LPX-CMK32GX4M4B3200C16-4x8GB" target="_blank">Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 C16 4x8GB</a> - <b>162%</b><br>
MBD: <a class="bbcode_url" href="http://www.userbenchmark.com/System/Asus-X99-A/7574" target="_blank">Asus X99-A</a>
 

·
Registered
Joined
·
3,147 Posts
What did you do for the SLI?
 

·
Crayon Evangelist
Joined
·
7,609 Posts
Maybe this should be linked or copy/pasted into the first post
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717430" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Prophet4NO1</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717430"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
What did you do for the SLI?</div>
</div>
<br>
When you run "UserBenchMark.exe", it extracts to a temporary folder, and there are several programs inside the wrapper that run for each of the individual test. I have the "UserBenchMark.exe" dropped on my desktop, so my temporary folder directory is "c:\users\dadpr\appdata\local\temp\userbenchmarktemp\" In that folder there are 4 or 5 ".exe"s that are the graphics tests. You need to create a profile for each of these in NVCP, just like you would for any other game that NVidia has not created a profile for. For those that dont know how to do it, look at this image. You need to add each one in the red box, and dont forget to hit apply after each one.<br><br><a class="spoiler-link H-spoiler-toggle" href="#"><strong>NVCP 3D Profile Creation</strong> <span class="spoiler-help">(Click to show)</span></a><div class="spoiler-hidden"><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925796/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925796" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925796/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 500px; height: 357px"></a></div>
<br>
Then you need to open up Nvidia Inspector and edit each of the profiles you just created. You only need to change SLI bits to "0x000115FD (3DMark Vantage)"<br><br><a class="spoiler-link H-spoiler-toggle" href="#"><strong>NVidia Inspector Profile Editor</strong> <span class="spoiler-help">(Click to show)</span></a><div class="spoiler-hidden"><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925798/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925798" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925798/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 406px; height: 481px"></a><br><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925799/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925799" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925799/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 500px; height: 406px"></a><br><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925800/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925800" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925800/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 500px; height: 406px"></a></div>
<br>
Other SLI compatibility bits may offer better performance, I have only tried 3DMark Vantage because I figured Vantage is a DX10 benchmark, and these are obviously DX9/10 benchmarks as well. If anybody tinkers with if further and finds better performance with different bits please share!<br><br>
Hope that helps. <img alt="thumb.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/thumb.gif">
 
  • Rep+
Reactions: neurotix

·
Just hangin' out
Joined
·
1,071 Posts
OK, got the blacklist removed, something about they are getting Denial of Service attacks and I am required to use cookies.<br><br>
Anyway, was overclocking the GTX970, managed to get over 100% rating.<br><br>
<a href="http://www.userbenchmark.com/UserRun/2321986" target="_blank">http://www.userbenchmark.com/UserRun/2321986</a>
 

·
technologist
Joined
·
4,488 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717511" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>inedenimadam</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25717511"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
Maybe this should be linked or copy/pasted into the first post<br>
When you run "UserBenchMark.exe", it extracts to a temporary folder, and there are several programs inside the wrapper that run for each of the individual test. I have the "UserBenchMark.exe" dropped on my desktop, so my temporary folder directory is "c:\users\dadpr\appdata\local\temp\userbenchmarktemp\" In that folder there are 4 or 5 ".exe"s that are the graphics tests. You need to create a profile for each of these in NVCP, just like you would for any other game that NVidia has not created a profile for. For those that dont know how to do it, look at this image. You need to add each one in the red box, and dont forget to hit apply after each one.<br><br><a class="spoiler-link H-spoiler-toggle" href="#"><strong>NVCP 3D Profile Creation</strong> <span class="spoiler-help">(Click to show)</span></a><div class="spoiler-hidden"><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925796/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925796" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925796/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 500px; height: 357px"></a></div>
<br>
Then you need to open up Nvidia Inspector and edit each of the profiles you just created. You only need to change SLI bits to "0x000115FD (3DMark Vantage)"<br><br><a class="spoiler-link H-spoiler-toggle" href="#"><strong>NVidia Inspector Profile Editor</strong> <span class="spoiler-help">(Click to show)</span></a><div class="spoiler-hidden"><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925798/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925798" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925798/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 406px; height: 481px"></a><br><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925799/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925799" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925799/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 500px; height: 406px"></a><br><a class="H-lightbox-open" href="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925800/"><img alt="" class="lightbox-enabled" data-id="2925800" data-type="61" src="http://www.overclock.net/content/type/61/id/2925800/width/500/height/1000/flags/LL" style="; width: 500px; height: 406px"></a></div>
<br>
Other SLI compatibility bits may offer better performance, I have only tried 3DMark Vantage because I figured Vantage is a DX10 benchmark, and these are obviously DX9/10 benchmarks as well. If anybody tinkers with if further and finds better performance with different bits please share!<br><br>
Hope that helps. <img alt="thumb.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/thumb.gif"></div>
</div>
<br><br>
Thanks for this, rep+<br><br>
I will have to attempt to get my Crossfire Fury's to work this way.<br><br>
The fact that the 3D benches are only DX9 and DX10 really says a lot about the quality/reputability of this bench.
 

·
Just hangin' out
Joined
·
1,071 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25719748" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>neurotix</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25719748"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br><br><br>
The fact that the 3D benches are only DX9 and DX10 really says a lot about the quality/reputability of this bench.</div>
</div>
<br>
Among other things.<br><br>
It is a quick and dirty benchmark, just to get a general idea of performance.
 

·
technologist
Joined
·
4,488 Posts
I have like 430 points earned for the OCN team on hwbot...<br><br><a class="bbcode_url" href="http://hwbot.org/benchmarks" target="_blank">There's a reason this bench isn't taken seriously there, or used at all.</a> I understand your point though. Used for a quick gauge of system performance.<br><br>
Also, no matter what I do I cannot get the GPU benches to work with my Crossfire. <img alt="frown.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/frown.gif"> I've tried making profiles for all the different benches in the temp folder. Tried AFR friendly, AFR compatible, Optimize 1x1. I can't find a 3dmark Vantage profile in my drivers at all, but I doubt that matters since it's not working with any of those settings.<br><br>
Traditionally, old 3dmark benches do poorly on AMD Crossfire systems anyway. I get roughly the same scores in 3dmark06 with one or two cards. Vantage benches poorly too. It wasn't until 3dmark11 that Crossfire was supported really well.<br><br>
It's really unfortunate, Crossfire scales so well, and it only gets better with time, especially with the bridgeless Crossfire over XDMA. I've gotten like 105% with one Fury so I can only imagine the score with two, I'm guessing over 150% and maybe up to 170% (or more).<br><br>
The funny thing is how much people complain about Crossfire not being worth it (usually SLI users...) Out of all the games I have on here, the large majority of AAA games I have run great in Crossfire with excellent scaling, and same with most modern benchmarks. I can max Witcher 3 and Rise of the Tomb Raider at 5760x1080, locked 60 fps, no stutter... it's unfortunate this benchmark doesn't reflect that. <img alt="frown.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/frown.gif">
 

·
Registered
Joined
·
1,061 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/30#post_25706758" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Prophet4NO1</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/30#post_25706758"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
This benchmark does not seem very consistent. Get different results every run. Scores vary as much as 10% some times. Odd.
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25719884" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Arctucas</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25719884"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br><div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25719748" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>neurotix</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25719748"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br><br><br>
The fact that the 3D benches are only DX9 and DX10 really says a lot about the quality/reputability of this bench.</div>
</div>
<br>
Among other things.<br><br>
It is a quick and dirty benchmark, just to get a general idea of performance.</div>
</div>
</div>
</div>
<br>
AGREED! ... but it is still fun as a change from the usual benching grind ... and the same component comparisons I do find interesting/useful <img alt="wink.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/wink.gif"><br><div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25718843" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Arctucas</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25718843"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
OK, got the blacklist removed, something about they are getting Denial of Service attacks and I am required to use cookies.<br><br>
Anyway, was overclocking the GTX970, managed to get over 100% rating.<br><br>
<a href="http://www.userbenchmark.com/UserRun/2321986" target="_blank">http://www.userbenchmark.com/UserRun/2321986</a></div>
</div>
<br>
Blacklist? I block all kinds of cookies, wonder when they'll get me? Glad you got it worked out <img alt="wink.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/wink.gif"><br><br>
Nice bench too, curious you must be running a straight 4.9GHz OC on your 6700K? We have identical scores (121%), but yours doesn't show more OC details like mine? I'm really getting a kick out of my 980Ti "core" overclocks = 1694MHz (reality was appx 1519?) your 970 core @1685 pretty nice too (LoL) ... although the vram is correct at 8208 (Hynix ram too)! <img alt="redface.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/redface.gif"> ... Nice OC on your ram, I'm shopping for some Tridents as we speak, although I want to pull 2 sticks of my Corsair's and manually see what 16GB may do <img alt="wink.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/wink.gif"><br><br>
<a href="http://www.userbenchmark.com/UserRun/2173968" target="_blank">http://www.userbenchmark.com/UserRun/2173968</a>
 

·
Just hangin' out
Joined
·
1,071 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25720590" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>TomcatV</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25720590"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
AGREED! ... but it is still fun as a change from the usual benching grind ... and the same component comparisons I do find interesting/useful <img alt="wink.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/wink.gif"><br>
Blacklist? I block all kinds of cookies, wonder when they'll get me? Glad you got it worked out <img alt="wink.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/wink.gif"></div>
</div>
<br>
Have you run it several times in succession?<br><div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25720590" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>TomcatV</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25720590"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
Nice bench too, curious you must be running a straight 4.9GHz OC on your 6700K? We have identical scores (121%), but yours doesn't show more OC details like mine? I'm really getting a kick out of my 980Ti "core" overclocks = 1694MHz (reality was appx 1519?) your 970 core @1685 pretty nice too (LoL) ... although the vram is correct at 8208 (Hynix ram too)! <img alt="redface.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/redface.gif"> ... Nice OC on your ram, I'm shopping for some Tridents as we speak, although I want to pull 2 sticks of my Corsair's and manually see what 16GB may do <img alt="wink.gif" class="bbcode_smiley" src="http://files.overclock.net/images/smilies/wink.gif"><br><br>
<a href="http://www.userbenchmark.com/UserRun/2173968" target="_blank">http://www.userbenchmark.com/UserRun/2173968</a></div>
</div>
<br>
4864MHz, RAM is actually 3727MHz, not 3708.<br><br>
Probably either my motherboard or windows 7 causing the benchmark to misread.
 

·
Crayon Evangelist
Joined
·
7,609 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25719748" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>neurotix</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/40#post_25719748"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br><br>
The fact that the 3D benches are only DX9 and DX10 really says a lot about the quality/reputability of this bench.</div>
</div>
<br>
I dont know if I would read that far into it. There may be some technical deficiencies in the benchmark itself, but the data collection and organization seems to be pretty on point. I really like the results layout. With more results, the % scores become more accurate. I do think (as I imagine you do) that having a DX11+DX12 bench would be great. Maybe if this thing picks up traction in the benching community we can see some.
 

·
technologist
Joined
·
4,488 Posts
But will it favor both vendors? DX11. Will it support multi-GPU configurations?<br><br>
Sorry but in 2016, when all the other main benches work with my setup....there's no excuse.
 

·
Crayon Evangelist
Joined
·
7,609 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25721117" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>neurotix</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25721117"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
But will it favor both vendors? DX11. Will it support multi-GPU configurations?<br><br>
Sorry but in 2016, when all the other main benches work with my setup....there's no excuse.</div>
</div>
<br>
Poking around a bit, they do in fact have a DX11 bench, but it is not used in the suite. Here is a quote from within the FAQ<br><div class="quote-container"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">This suite of tests stress a GPU with various functions from the Windows DirectX 11 API. These benchmarks are disabled because they don't materially improve our ability (over the DirectX 10 tests) to measure GPU processing power. These tests will be replaced by DirectX 12 tests in due course.</div>
</div>
 

·
Just hangin' out
Joined
·
1,071 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25721101" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>inedenimadam</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25721101"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
With more results, the % scores become more accurate.</div>
</div>
<br>
Interesting, but I managed to get a score of 102% with my GTX970.<br><br>
One day later the result was nowhere to be found on the website.
 

·
Just hangin' out
Joined
·
1,071 Posts
Has anyone seen these run during the benchmark?<br><br>
<a href="http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-reflection-HDR-GPU-benchmark/85" target="_blank">http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-reflection-HDR-GPU-benchmark/85</a><br><br>
<a href="http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-lighting-LDPRT-benchmark/84" target="_blank">http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-lighting-LDPRT-benchmark/84</a>
 

·
Registered
Joined
·
3,147 Posts
<div class="quote-container" data-huddler-embed="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25722780" data-huddler-embed-placeholder="false"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Arctucas</strong> <a href="/t/1609649/post-your-userbenchmark-com/50#post_25722780"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif"></a><br><br>
Has anyone seen these run during the benchmark?<br><br>
<a href="http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-reflection-HDR-GPU-benchmark/85" target="_blank">http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-reflection-HDR-GPU-benchmark/85</a><br><br>
<a href="http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-lighting-LDPRT-benchmark/84" target="_blank">http://gpu.userbenchmark.com/Faq/What-is-the-lighting-LDPRT-benchmark/84</a></div>
</div>
<br>
Nope on both.
 
41 - 60 of 82 Posts
Top