Overclock.net banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
4,344 Posts
if thats under load there fine. oc it lets go.
 
  • Rep+
Reactions: x2s3w4

·
Premium Member
Joined
·
13,477 Posts
Under load at stock with a Tuniq Tower? Is there a fan on that tower or are you running it passive? Something's definitely wrong with your cooling.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,380 Posts
Discussion Starter #6
Quote:


Originally Posted by error10
View Post

Under load at stock with a Tuniq Tower? Is there a fan on that tower or are you running it passive? Something's definitely wrong with your cooling.


Nah, fan is on full. I figured I buggered up the TT install by not taking the mobo out of the case. I have it apart now and will post back when i get it put back together. I think I have the smallest full tower case on the market, cause there's no room in there to get your fingers around the knobs to tighten down the TT. I'm sure I smeared the TIM when installing it.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,380 Posts
Discussion Starter #8
Well, I got a little better. I think my case is holding me back because there isn't good airflow through it. On the other hand this chip is pretty good. With no tweaking and just a little voltage I was able to get to 4.0. Still need to get it cooler.
First ss is about 5°c cooler than before the reseat.

 

·
Premium Member
Joined
·
13,477 Posts
Heh, I was wondering when you were going to OC it!
Those temps look fine. Congrats on getting 4GHz!
 
1 - 9 of 9 Posts
Top