Overclock.net banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
377 Posts
Discussion Starter #1
When i get the GIGABYTE GA-965P-DS3 <a href="http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813128012" target="_blank">http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128012</a><br>
and this g.skill memory <a href="http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231084" target="_blank">http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231084</a> will It work perfectly or do i have to change anything the bios to make it work?
 

·
Registered
Joined
·
2,716 Posts
I don't know of any compatability issues with that board and ram so it should just start right up.
 

·
Banned
Joined
·
6,776 Posts
Here:<br><br><div style="margin:20px;margin-top:5px;">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px;">Quote:</div>
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="99%"><tr><td class="alt2" style="border:1px inset;">
<div>Originally Posted by <strong>G.S Technician</strong></div>
<div style="font-style:italic;">ok finally today i have enough of our lab and i personally got a DS3 with F3 bios.<br>
not matter what i set in the bios ctrl+f1 CL4-4-4-12 with FSB 200 and DDR2 800, after i boot into windows it show me CL3. that is very weird. anyways, that is using F2-6400CL4D-2GBPK @ +.2v in bios<br><br>
then i got a set of F2-6400PHU2-2GBZX and it will not boot up.<br>
that is right, it is not boot up at 2.0v. then i using another ram set as 2.3v 1.8v+.5v and it boot into windows with CL3-4-4-12 again. even with my mannally set to CL4-4-4-12 in bios it still show CL3-4-4-12 in CPUz 1.35<br><br>
currectly i have no idea which parts is causeing the problem. we are contacting gigabyte to solve it. I am going to test on Asus 965 again<br><br>
Now i am sure that<br>
F2-6400CL4D-2GBPK is boot up at CL3, even with mannally set to CL4 it changes back to CL3<br>
F2-6400PHU2-2GBNR no problem<br>
F2-6400PHU2-2GBZX and F2-6400PHU2-2GBNS are not working right.</div>
</td>
</tr></table></div>
<div style="margin:20px;margin-top:5px;">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px;">Quote:</div>
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="99%"><tr><td class="alt2" style="border:1px inset;">
<div>Originally Posted by <strong>G.S Technician</strong></div>
<div style="font-style:italic;">DDR2 800 2GBHZ has no problem to boot up auto<br>
DDR2 800 2GBZX has no problem to boot up auto<br>
DDR2 800 2GBNR has no problem to boot up auto<br><br>
DDR2 800 2GBNS has problem to boot up<br>
DDR2 800 2GBZX has problem to boot up</div>
</td>
</tr></table></div>
That is coming from this thread: <a href="http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109340" target="_blank">Link Here</a>.<br><br>
Good luck.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top