Overclock.net banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
108 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello,
This is very weird. My GTX 460 died on me, so I swapped it out temporarily with the graphics card on my other desktop which is a MSI Radeon 7770:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127687

I have a dual monitor setup. One monitor is 1920x1200(Samsung via HDMI) and the other one is 1920x1080 (HP vs DVI). Before, when the GTX 460 was working, everything displayed correctly.
Samsung:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001280

When I installed the Radeon GPU, and connect via HDMI to my Samsung monitor, it the monitor does not detect a signal. However, the HP monitor via DVI does. I tried using DVI with the Samsung and it works, only HDMI does not work.

What's funny is that when I use an old 17'' Haanspree monitor and connect it to my desktop via HDMI, and try to use a dual screen setup, everything works.
I connected my laptop to the Samsung monitor via HDMI and it works.

For some reason, I don't know why the signal via HDMI is not working specifically with the Samsung monitor and the desktop. DVI works, connecting HDMI to a different monitor works.
I even tried using different HDMI cables.

I was going to buy another graphics card to replace the 460, but I want to make sure that it is not my monitor's problem.

I also updated/reverted drivers and the same issue persists.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Same problem here, my monitor Samsung hd933 syncmaster show message "no signal" in hdmi with hd7770 shappire, however, when I connect other video card (hd5670) it work perfectly. When I connect hdmi with hd7770 to lcd sony, it work. Please i need help here. I tried formatting the monitor and not work.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top