Overclock.net banner

Rma?

281 Views 9 Replies 5 Participants Last post by  NickOulton
ok so i ordered a power supply a while ago and just recently got it. when i opened it i notice one of the pins from the 24pin atx connector was missing. not only was the pin missing, the whole wire was not to be found. should i RMA it?
1 - 10 of 10 Posts
Uh, definitely yes.
2
It is probably the -5v line. That's normal since it was removed for the ATX specs many years ago.

Which wire is it? http://pinouts.ru/Power/atx_v2_pinout.shtml

Quote:

Originally Posted by Admiral Mudkipz View Post
Uh, definitely yes.
Your current PSU is missing this wire as well.
See less See more
Quote:

Originally Posted by DuckieHo View Post
It is probably the +5v line. That's normal since it was removed for the ATX specs many years ago.
Yup!
See less See more
2
Quote:

Originally Posted by DuckieHo View Post
It is probably the +5v line. That's normal since it was removed for the ATX specs many years ago.

Your current PSU is missing this wire as well.

Even though I'm new to OCN, I second this.
See less See more
2
Quote:

Originally Posted by microman View Post
Yup!

Quote:

Originally Posted by Krusher33 View Post
Even though I'm new to OCN, I second this.
Sorry..... -5v
See less See more
  • Rep+
Reactions: 1
2
Quote:

Originally Posted by DuckieHo View Post
It is probably the +5v line. That's normal since it was removed for the ATX specs many years ago.

Your current PSU is missing this wire as well.

thanks i just reaserched it and found out its normal and shouldnt worry unless i have an old school mobo... which i dont.

ps. im sure its the -5volt line not the +5 (EDIT nvm... you beat me to it)
See less See more
2
Quote:

Originally Posted by NickOulton View Post
thanks i just reaserched it and found out its normal and shouldnt worry unless i have an old school mobo... which i dont.

ps. im sure its the -5volt line not the +5
Look above.
See less See more
2
Quote:

Originally Posted by DuckieHo View Post
It is probably the -5v line. That's normal since it was removed for the ATX specs many years ago.

Which wire is it? http://pinouts.ru/Power/atx_v2_pinout.shtml

Your current PSU is missing this wire as well.

the 20th one... which is the -5v lol thanks for the help
See less See more
2
Quote:

Originally Posted by DuckieHo View Post
Look above.

lol fixed it
See less See more
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top