Overclock.net banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1,409 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Okay basically ever time I press the "H" key my screen goes blank for a second and the cursor is relocated to the centre of the screen and I can't figure out why. It only occurs when using my GPU as the output for the monitor iGPU works fine, with no issues can't seem to think of why? Any ideas? Suggestions? Anything?

EDIT: Also the artifact doesn't occur when pressing the "H" key whilst holding the Shift or Control key
 

·
Registered
Joined
·
669 Posts
Check your graphics options for hot keys mapped to 'H', I'd say disable hot keys completely within things like Catalyst Control Centre and Intel Graphics Control Panel.

If no luck with that, turn off your computer, take out the power cable, press the power button about 10 times which normally gets rid of most static, put power back in and boot up.

If still no luck, maybe connect your keyboard to a different port.
 

·
Registered
Joined
·
1,409 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Quote:
Originally Posted by Bearybear View Post

Check your graphics options for hot keys mapped to 'H', I'd say disable hot keys completely within things like Catalyst Control Centre and Intel Graphics Control Panel.

If no luck with that, turn off your computer, take out the power cable, press the power button about 10 times which normally gets rid of most static, put power back in and boot up.

If still no luck, maybe connect your keyboard to a different port.
Tried all of the above, didn't work. But whilst booting and pressing h the problem didn't occur so I looked down my startup programs and deactivated them one at a time. MSI afterburner! Thanks for the help much appreciated!
 
1 - 5 of 5 Posts
Top