Overclock.net banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
1,922 Posts
Discussion Starter #1
Hi Guys,

I have an issue with windows 7/crysis Very High/2x gtx275 in SLI mode 1440x900 4AA.

After about 20 minutes of playing when I try to use the sight on the guns areas of the screen go black, then whe I come out of the sight mode it goes away, but comes back when i return to sight mode.

I am using the windows 7 drivers (185.xx) not the latest Forceware drivers.

I dont think it is an over heating problem as the CPU is at 49 degrees and graphics cards are at 80-85 degrees.

has anyone had this problem before?
 

·
Super Moderator
Joined
·
32,930 Posts
Try using a single GPU (physically taking one out). Then try the other. See if one of your cards is faulty that way. I doubt you're seeing an improvement with SLI at that resolution anyway honestly.
 

·
I Love this Hobby!
Joined
·
7,793 Posts
Those are old drivers. Update your drivers.

Swap cards and ease off on OC (if OCd).

Sometimes video glitches are also due to faulty RAM. Try wapping out RAM as well.
 
  • Rep+
Reactions: Mitche01

·
Registered
Joined
·
2,404 Posts
Update your drivers, thats your problem
 
  • Rep+
Reactions: Mitche01

·
Registered
Joined
·
1,310 Posts
looks like it's time for some new drivers
 
  • Rep+
Reactions: Mitche01

·
Registered
Joined
·
1,922 Posts
Discussion Starter #6
Hi Guys,

Thanks you for the input. I know the drivers need updating! It really is the first thing I should have done!!!

In terms of cards, i added the second card after 6 months of owning the first. I got the SLI config as i am saving up for a nice larger 24" monitor.

I will report back when I update the drivers.

Cheers,
 
1 - 7 of 7 Posts
Top