Overclock.net banner
1 - 4 of 4 Posts

·
I Am Gooble Gobble
Joined
·
6,706 Posts
Discussion Starter · #1 ·
basically near any game i play besides an MMORPG, i start playing, and my onboard sound either operates fine, or it just randomly cuts all sound off mid game, and if i exit and open a music player, it shows a progress bar and plays no sound.

if i get a replacement it needs to be:

PCI-E 1x (only slot i have left on mobo)

needs to support dolby 5.1 (7.1 is fine too)

around $150 budget

it must have analog audio outputs(RCA doesnt work, i looked at an X-fi titanium and it has RCA outs on it)
 

·
Registered
Joined
·
149 Posts
I have the X-fi Fatal1ty Titanium and it has analog connections.. Standard 1/8" connections and it supports dolby 5.1. Unless I'm completely way off base and not understanding what analog really is?

EDIT: Here's a shot of the back of the card. If you used your onboard audio then the connections will be the same unless you've changed the type of speakers you use.

 

·
I Am Gooble Gobble
Joined
·
6,706 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Quote:


Originally Posted by Blue6228
View Post

I have the X-fi Fatal1ty Titanium and it has analog connections.. Standard 1/8" connections and it supports dolby 5.1. Unless I'm completely way off base and not understanding what analog really is?

EDIT: Here's a shot of the back of the card. If you used your onboard audio then the connections will be the same unless you've changed the type of speakers you use.



no, thats the way the connectors are, i guess i saw a different version of it? was at a besy buy, it had 2 rcas on it, red and white, and nothing else, i love how they use clear packaging so you can see the card
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top