Overclock.net banner
1 - 11 of 11 Posts

·
^^That's my user name^^
Joined
·
9,927 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i run adaware or spybot (unsure of which, as i have both, and i don't want to run them again to find out which one) and it tells me it must reboot and run at startup to remove certain spyware. I do this, and when i select remove spyware (after rebooting) it displays "INCORRECT PARAMETERS" and locks up the system... ***....
If someone has another spyware removal tool i should try or anything that can help in the next half hour, please let me know.
BTW this problem is not with my comp... it's a customers... here are the specs

Win98
Intel P!!! 600MHz
192 megs of sdram
20gb HDD
DVD-ROM
56k modem
NVidia TNT2 128-bit 8MB graphics
 

·
^^That's my user name^^
Joined
·
9,927 Posts
Discussion Starter · #2 ·
anyone, this is urgent!!
 

·
^^That's my user name^^
Joined
·
9,927 Posts
Discussion Starter · #6 ·
running safemode sounds like a plan... i'll do that first
 

·
^^That's my user name^^
Joined
·
9,927 Posts
Discussion Starter · #7 ·
well, i went through safemod, and it got me nowhere... the program was adaware. i saved a list of the files that it could not remove and removed them manually from DOS. now i have no spyware, according to ad-aware. thx guys
 

·
^^That's my user name^^
Joined
·
9,927 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Quote:

Originally Posted by Crash
Trend micro's House Call is a good free online scanner

well, i'm done... removed a total on 1259 spyware programs on her computer... took a long time, but she says her comp is much faster than it used to be, thanx guys. this thread may now be closed.
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top