Overclock.net banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
2,401 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have been folding with these 2 8800gts for a long time and had a amd rig with a pci-e slot and put my card in, installed windows and 180.22 drivers. I keep getting unstable machine.

-Nothing is overclocked.
-Tried newest drivers and drivers Im using on my main rig.
-Fresh install of windows.

Its not the card as it was folding on my main rig before I moved it.

Here is log:

[20:06:16] - Ask before connecting: No
[20:06:16] - User name: psp4ever (Team 37726)
[20:06:16] - User ID: 7AA8004F46804400
[20:06:16] - Machine ID: 2
[20:06:16]
[20:06:16] Could not open work queue, generating new queue...
[20:06:16] Initialization complete
[20:06:16] - Preparing to get new work unit...
[20:06:16] + Attempting to get work packet
[20:06:16] - Connecting to assignment server
[20:06:17] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[20:06:17] + News From [email protected]: GPU folding beta
[20:06:17] Loaded queue successfully.
[20:06:19] + Closed connections
[20:06:19]
[20:06:19] + Processing work unit
[20:06:19] Core required: FahCore_11.exe
[20:06:19] Core found.
[20:06:19] Working on queue slot 01 [March 6 20:06:19 UTC]
[20:06:19] + Working ...
[20:06:19]
[20:06:19] *------------------------------*
[20:06:19] [email protected] GPU Core - Beta
[20:06:19] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[20:06:19]
[20:06:19] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[20:06:19] Build host: amoeba
[20:06:19] Board Type: Nvidia
[20:06:19] Core :
[20:06:19] Preparing to commence simulation
[20:06:19] - Looking at optimizations...
[20:06:19] - Created dyn
[20:06:19] - Files status OK
[20:06:19] - Expanded 96614 -> 489240 (decompressed 506.3 percent)
[20:06:19] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=96614 data_size=489240, decompressed_data_size=489240 diff=0
[20:06:19] - Digital signature verified
[20:06:19]
[20:06:19] Project: 5752 (Run 10, Clone 300, Gen 172)
[20:06:19]
[20:06:19] Assembly optimizations on if available.
[20:06:19] Entering M.D.
[20:06:26] Working on Protein
[20:06:31] Client config found, loading data.
[20:06:31] Starting GUI Server
[20:08:29] Completed 1%
[20:10:27] Completed 2%
[20:12:26] Completed 3%
[20:14:24] Completed 4%
[20:16:23] Completed 5%
[20:17:26] Run: exception thrown during GuardedRun
[20:17:26] Run: exception thrown in GuardedRun -- Gromacs cannot continue further.
[20:17:26] Going to send back what have done -- stepsTotalG=10000000
[20:17:26] Work fraction=0.0553 steps=10000000.
[20:17:30] logfile size=11322 infoLength=11322 edr=0 trr=23
[20:17:30] - Writing 11858 bytes of core data to disk...
[20:17:30] Done: 11346 -> 4030 (compressed to 35.5 percent)
[20:17:30] ... Done.
[20:17:30]
[20:17:30] [email protected] Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[20:17:33] CoreStatus = 7A (122)
[20:17:33] Sending work to server
[20:17:33] Project: 5752 (Run 10, Clone 300, Gen 172)

[20:17:33] + Attempting to send results [March 6 20:17:33 UTC]
[20:17:35] + Results successfully sent
[20:17:35] Thank you for your contribution to [email protected]
[20:17:39] - Preparing to get new work unit...
[20:17:39] + Attempting to get work packet
[20:17:39] - Connecting to assignment server
[20:17:39] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[20:17:39] + News From [email protected]: GPU folding beta
[20:17:39] Loaded queue successfully.
[20:17:41] + Closed connections
[20:17:46]
[20:17:46] + Processing work unit
[20:17:46] Core required: FahCore_11.exe
[20:17:46] Core found.
[20:17:46] Working on queue slot 02 [March 6 20:17:46 UTC]
[20:17:46] + Working ...
[20:17:46]
[20:17:46] *------------------------------*
[20:17:46] [email protected] GPU Core - Beta
[20:17:46] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[20:17:46]
[20:17:46] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[20:17:46] Build host: amoeba
[20:17:46] Board Type: Nvidia
[20:17:46] Core :
[20:17:46] Preparing to commence simulation
[20:17:46] - Looking at optimizations...
[20:17:46] - Created dyn
[20:17:46] - Files status OK
[20:17:46] - Expanded 96728 -> 489240 (decompressed 505.7 percent)
[20:17:46] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=96728 data_size=489240, decompressed_data_size=489240 diff=0
[20:17:46] - Digital signature verified
[20:17:46]
[20:17:46] Project: 5754 (Run 10, Clone 196, Gen 90)
[20:17:46]
[20:17:46] Assembly optimizations on if available.
[20:17:46] Entering M.D.
[20:17:52] mdrun_gpu returned
[20:17:52] Going to send back what have done -- stepsTotalG=0
[20:17:52] Work fraction=0.0000 steps=0.
[20:17:56] logfile size=4999 infoLength=4999 edr=0 trr=25
[20:17:57] - Writing 5537 bytes of core data to disk...
[20:17:57] Done: 5025 -> 1900 (compressed to 37.8 percent)
[20:17:57] ... Done.
[20:17:57]
[20:17:57] [email protected] Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[20:18:00] CoreStatus = 7A (122)
[20:18:00] Sending work to server
[20:18:00] Project: 5754 (Run 10, Clone 196, Gen 90)

[20:18:00] + Attempting to send results [March 6 20:18:00 UTC]
[20:18:01] + Results successfully sent
[20:18:01] Thank you for your contribution to [email protected]
[20:18:05] - Preparing to get new work unit...
[20:18:05] + Attempting to get work packet
[20:18:05] - Connecting to assignment server
[20:18:05] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[20:18:05] + News From [email protected]: GPU folding beta
[20:18:05] Loaded queue successfully.
[20:18:07] + Closed connections
[20:18:12]
[20:18:12] + Processing work unit
[20:18:12] Core required: FahCore_11.exe
[20:18:12] Core found.
[20:18:12] Working on queue slot 03 [March 6 20:18:12 UTC]
[20:18:12] + Working ...
[20:18:12]
[20:18:12] *------------------------------*
[20:18:12] [email protected] GPU Core - Beta
[20:18:12] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[20:18:12]
[20:18:12] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[20:18:12] Build host: amoeba
[20:18:12] Board Type: Nvidia
[20:18:12] Core :
[20:18:12] Preparing to commence simulation
[20:18:12] - Looking at optimizations...
[20:18:12] - Created dyn
[20:18:12] - Files status OK
[20:18:12] - Expanded 46679 -> 252912 (decompressed 541.8 percent)
[20:18:12] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=46679 data_size=252912, decompressed_data_size=252912 diff=0
[20:18:12] - Digital signature verified
[20:18:12]
[20:18:12] Project: 5766 (Run 0, Clone 111, Gen 301)
[20:18:12]
[20:18:12] Assembly optimizations on if available.
[20:18:12] Entering M.D.
[20:18:18] mdrun_gpu returned
[20:18:18] Going to send back what have done -- stepsTotalG=0
[20:18:18] Work fraction=0.0000 steps=0.
[20:18:22] logfile size=4998 infoLength=4998 edr=0 trr=25
[20:18:22] - Writing 5536 bytes of core data to disk...
[20:18:22] Done: 5024 -> 1898 (compressed to 37.7 percent)
[20:18:22] ... Done.
[20:18:22]
[20:18:22] [email protected] Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[20:18:26] CoreStatus = 7A (122)
[20:18:26] Sending work to server
[20:18:26] Project: 5766 (Run 0, Clone 111, Gen 301)

[20:18:26] + Attempting to send results [March 6 20:18:26 UTC]
[20:18:26] + Results successfully sent
[20:18:26] Thank you for your contribution to [email protected]
[20:18:30] - Preparing to get new work unit...
[20:18:30] + Attempting to get work packet
[20:18:30] - Connecting to assignment server
[20:18:31] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[20:18:31] + News From [email protected]: GPU folding beta
[20:18:31] Loaded queue successfully.
[20:18:32] + Closed connections
[20:18:37]
[20:18:37] + Processing work unit
[20:18:37] Core required: FahCore_11.exe
[20:18:37] Core found.
[20:18:37] Working on queue slot 04 [March 6 20:18:37 UTC]
[20:18:37] + Working ...
[20:18:38]
[20:18:38] *------------------------------*
[20:18:38] [email protected] GPU Core - Beta
[20:18:38] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[20:18:38]
[20:18:38] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[20:18:38] Build host: amoeba
[20:18:38] Board Type: Nvidia
[20:18:38] Core :
[20:18:38] Preparing to commence simulation
[20:18:38] - Looking at optimizations...
[20:18:38] - Created dyn
[20:18:38] - Files status OK
[20:18:38] - Expanded 98704 -> 492276 (decompressed 498.7 percent)
[20:18:38] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=98704 data_size=492276, decompressed_data_size=492276 diff=0
[20:18:38] - Digital signature verified
[20:18:38]
[20:18:38] Project: 5749 (Run 0, Clone 194, Gen 197)
[20:18:38]
[20:18:38] Assembly optimizations on if available.
[20:18:38] Entering M.D.

+rep for anyhelp.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,386 Posts
Try some older drivers, maybe 177.xx's or something. If that doesn't work, then maybe try a reinstall of the clients.
 

·
Registered
Joined
·
2,401 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Quote:


Originally Posted by tehpwnerofn00bs
View Post

Try some older drivers, maybe 177.xx's or something. If that doesn't work, then maybe try a reinstall of the clients.

ok thank you, trying right now.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,386 Posts
I was only able to fold on different cards (8800GTX and an 8800GS) with one of the 177 drivers. none of the new ones would work: the GS would get the same unstable machine error.
 

·
Premium Member
Joined
·
10,487 Posts
What are your temps? Your first WU was a 511 pointer, and those run real hot. Try underclocking the card some also. Try the newest drivers (182.22?).
Do you have both cards folding in the same machine? Are both cards doing it or just 1?
 

·
Registered
Joined
·
2,401 Posts
Discussion Starter · #6 ·
The temps are fine, I never had any problems until I moved the card to the other computer. Im currently folding on the 178 something drivers and getting 2888 ppd on a 511 pointer. Which is horrible..usually 3800 lol


GPU temp- 53 °C (127 °F)
 

·
Registered
Joined
·
1,402 Posts
Try testing your cpu and ram for stability. Since the error's didn't start until you put it in the new machine it could be a problem with your other hardware.
 

·
Registered
Joined
·
2,401 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Quote:


Originally Posted by blupupher
View Post

what PSU are you using?

650 WATT bfg. it isnt the problem or at least i doubt it.
 

·
Registered
Joined
·
2,401 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Well it seems to have been a driver issue, moving to a older version worked. about a day and no issues, weird but idc its working.
 

·
Registered
Joined
·
2,742 Posts
just reinstall the 182.22 , but remember to clean the old ones cause 2800PPD is lame , not even my GTS G80 do those numbers, and im running 122.06
 
1 - 11 of 11 Posts
Top