Overclock.net banner

1 - 20 of 29 Posts

·
Registered
Joined
·
1,306 Posts
Discussion Starter #1
I just did the uv pen mod on my vga+mb.
when I booted, my pc gave several buzz sounds
.
I installed my previous vga card, and the buzz sounds were gone.
I tought I killed my new vga, my christmas present


10 min later I realised I hadn't connected my 7800gs to my psu when I heard the buzz sounds.

I installed the 7800gs again, with power supply connection.

And it works


I felt like killing my self during that 10 minutes :'(
 

·
SNERP!!!
Joined
·
4,183 Posts
I've done stupider things that has taken me longer than 10 mins to figure out lol.
 

·
Registered
Joined
·
1,306 Posts
Discussion Starter #4
Quote:


Originally Posted by Snerp
View Post

I've done stupider things that has taken me longer than 10 mins to figure out lol.

like what?
 

·
OVERCLOCK IT OR DIE
Joined
·
7,336 Posts
Doing stupid things and then solving them rock!

OFF TOPIC: Hey killer is that 19" Proview a PL916? I'm trying to get a match set of 19's but can't find another PL916 anywhere...
 

·
SNERP!!!
Joined
·
4,183 Posts
Quote:


Originally Posted by killerfromsky
View Post

like what?


once I forgot to connect the power button...yeah
 

·
Banned
Joined
·
5,663 Posts
Quote:


Originally Posted by mashersmasher
View Post

i know how you feel. once i thought i killed my comp for a month because i left the cmos jumper in the wrong position

I think that takes the stupidest thing award.
 

·
Registered
Joined
·
2,682 Posts
So, the UV pen DIDN'T mess up your stuff..correct?
 

·
Registered
Joined
·
847 Posts
When I was setting up my new comptuer I didn't see a 12V plug in the mobo so I couldn't boot. lol I tried for like half an hour until I realized I had forgotten it. Couldn't see it over my tuniq.
 

·
Filthy Casual
Joined
·
8,653 Posts
I was really confused one day when my PC wouldn't POST. I thought my mobo died, started posting on here about how my mobo was dead or my RAM had died. Turns out on end of my RAM stick had come unhooked...
 

·
Registered
Joined
·
2,901 Posts
I did the UV pen mod, then my AGP slot caught fire and wrecked a 6800Ultra/Celly D 330 and the mobo of course


Not really, a duff PSU made that happen
 

·
Registered
Joined
·
1,471 Posts
forgot to turn on my pump..........89c....but at least i could say, i had a very pricy waterboiler..........
 

·
Registered
Joined
·
1,544 Posts
Quote:


Originally Posted by cokker
View Post

I did the UV pen mod, then my AGP slot caught fire and wrecked a 6800Ultra/Celly D 330 and the mobo of course


Not really, a duff PSU made that happen


I remember that post too.


You have a Venus????

My story:

Was tinkering with my PC, then it wouldn't post, I looked and a ramsink fell on the mobo, luckily nothing happened.
 

·
9 Cans of Ravioli
Joined
·
20,842 Posts
Quote:


Originally Posted by Snerp
View Post

I've done stupider things that has taken me longer than 10 mins to figure out lol.

Same.

Built my rig, forgot to plug in the front panel stuff. Had a fit for about a half hour. 'Bout sent my case back since I could turn my computer on via the power button my MB.

<_<
 
1 - 20 of 29 Posts
Top