Overclock.net banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #1
I installed Vista RC1 32-bit, and it wont let me connect to the internet! I connect to the LAN fine, but it wont let me on the net. Any thoughts?
 

·
Premium Member
Joined
·
4,992 Posts
Have you tried the latest Vista build? Alot of that stuff has been fixed and driver support improved. I am currently on build 5744, rc1 was 5600. I can rummage for a rc2 dl link if you want.
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #3
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>Chopes</strong>
<a href="showthread.php?s=5f012238fa36186cbb85825ea8d4fba8&p=1389387#post1389387" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">Have you tried the latest Vista build? Alot of that stuff has been fixed and driver support improved. I am currently on build 5744, rc1 was 5600. I can rummage for a rc2 dl link if you want.</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>I downloaded the most reacent version from microsoft.com. If you could hook me up with a copy of RC2 thats legal, that would be great!
 

·
Premium Member
Joined
·
4,992 Posts
Hrm, it seems they pulled rc2 from their website for some reason... Strange. Anyways, I suppose build 5600 is all thats out currently (strange as I have 4-5 machines runing 5744....).
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #5
^Bump
 

·
Registered
Joined
·
2,298 Posts
they pulled rc2 after 200000 people downloaded it, if that motherboard has 2 network adapters on it you must bridge them to get internet i learned that the hard way
 
1 - 7 of 7 Posts
Top