Overclock.net banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #1
Earlyer today I was playing Warcraft III: FT, and I realized I forgot to turn on my banlist program (<a href="http://www.wc3banlist.de)" target="_blank">www.wc3banlist.de)</a>. I closed WC3, started the banlist, and restarted WC3. It reset everything to minimum settings, and it would freeze for a split second evey second or so. I reinstalled WC3, after making sure that all traces of it were gone from the registry, and the problem is back!! CS:S works fine still, so its not a driver problem. PLEASE HELP!<br />
<br />
The banlist program has worked fine in the past, BTW.
 

·
Registered
Joined
·
5,406 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>SoaDMTGguy</strong>
<a href="showthread.php?s=f0ff622456a527c34b14aeab359ee59d&p=1395443#post1395443" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">Earlyer today I was playing Warcraft III: FT, and I realized I forgot to turn on my banlist program (<a href="http://www.wc3banlist.de%29" target="_blank">www.wc3banlist.de)</a>. I closed WC3, started the banlist, and restarted WC3. It reset everything to minimum settings, and it would freeze for a split second evey second or so. I reinstalled WC3, after making sure that all traces of it were gone from the registry, and the problem is back!! CS:S works fine still, so its not a driver problem. PLEASE HELP!<br />
<br />
The banlist program has worked fine in the past, BTW.</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>Did you restart the computer? Sometimes my computer would lag badly too but it all solved when i restart
 

·
Premium Member
Joined
·
5,145 Posts
Yeah...Once you close banlist, you have to restart to get it work properly again.
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #4
I have restarted it twice so far AND reinstalled it.
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #5
^Bump
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #7
Ok, I have run CC cleaner several times after uninstalling the game, and after a reinstall, ITS STILL DOING IT!!!!!! ***!
 

·
Administrator
Joined
·
64,271 Posts
How about you update the following drivers. <br />
<br />
1. Chipset drivers. <br />
2. G-card drivers by following this procedure : <br />
<br />
Installing Graphic card driver efficiently!!! When you Update your graphics cards drivers theres ways that you should go about it. Follow these simple steps below. <br />
<br />
1.Download and install ''Driver Cleaner'' Here:<br />
<a href="http://www.drivercleaner.net/professional.html" target="_blank">http://www.drivercleaner.net/professional.html</a><br />
2.Uninstall your Current Display drivers such as your ''ATI'' or ''Nvidia'' drivers. <br />
3.Now run ''Driver cleaner'' and depending on the Drivers you have you will have to select either ''ATI'' or ''Nvidia'' from the drop down menu. Only select the main title of the driver in the drop down such as just ''ATI'' or ''Nvidia''<br />
4.Once you have selected Your driver click on the ''Start'' button and this will now start the driver cleaning process. ( Do this twice to be sure ) <br />
5.Now reboot your system and Download the latest Nvidia or ATI and go ahead and install them. <br />
<br />
Doing this avoids driver corruption and conflicts so you can now enjoy smooth gameplay.
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #9
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>ENTERPRISE1701</strong>
<a href="showthread.php?s=d51c1a11b1f7d586c94ba64097780a71&p=1399812#post1399812" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">How about you update the following drivers. <br />
<br />
1. Chipset drivers. <br />
2. G-card drivers by following this procedure : <br />
<br />
Installing Graphic card driver efficiently!!! When you Update your graphics cards drivers theres ways that you should go about it. Follow these simple steps below. <br />
<br />
1.Download and install ''Driver Cleaner'' Here:<br />
<a href="http://www.drivercleaner.net/professional.html" target="_blank">http://www.drivercleaner.net/professional.html</a><br />
2.Uninstall your Current Display drivers such as your ''ATI'' or ''Nvidia'' drivers. <br />
3.Now run ''Driver cleaner'' and depending on the Drivers you have you will have to select either ''ATI'' or ''Nvidia'' from the drop down menu. Only select the main title of the driver in the drop down such as just ''ATI'' or ''Nvidia''<br />
4.Once you have selected Your driver click on the ''Start'' button and this will now start the driver cleaning process. ( Do this twice to be sure ) <br />
5.Now reboot your system and Download the latest Nvidia or ATI and go ahead and install them. <br />
<br />
Doing this avoids driver corruption and conflicts so you can now enjoy smooth gameplay.</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>Ok, chipset and graphics drivers have been updated, and ITS STILL DOING IT!! <img src="/images/smilies/mad.gif" border="0" alt="" title="Mad" class="inlineimg" />
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #10
^Bump
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #11
^Bump<br />
<br />
Please help! I REALLY do not want to have to reformat to fix this...
 

·
Registered
Joined
·
88 Posts
u said u set evrything to min settings, does it also do this at higher (maybe more appropriate) settings?
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #13
<div style="margin:20px;margin-top:5px;">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px;">Quote:</div>
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="99%"><tr><td class="alt2" style="border:1px inset;">
<div>Originally Posted by <strong>DutchBoy</strong> <a href="showthread.php?s=92c472ab6416178eb1b53b0d775857c3&p=1403984#post1403984"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" style="border:0px solid;"></a></div>
<div style="font-style:italic;">u said u set evrything to min settings, does it also do this at higher (maybe more appropriate) settings?</div>
</td>
</tr></table></div>
No, the GAME set its self to min settings after I restarted the fatefull time. And yes, I have tried my normal settings (everything maxed @ 1440x900). Same problem.
 

·
Old Timer
Joined
·
4,895 Posts
Discussion Starter #15
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>UberN00B</strong>
<a href="showthread.php?s=92c472ab6416178eb1b53b0d775857c3&p=1404298#post1404298" rel="nofollow"><img class="inlineimg" src="http://static.overclock.net//img/forum/go_quote.gif" border="0" alt="View Post" /></a>
</div>
<div style="font-style:italic">is that pentium a dual core proc?</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>Yes, it is...
 
1 - 15 of 15 Posts
Top