Overclock.net banner
1 - 1 of 1 Posts

· Banned
Joined
·
1,230 Posts
Quote:

Originally Posted by H3||scr3am View Post
Alright so I installed an 8800GS into my sig rig to fold some moar... but after running for 24hrs, fahmon is still only reporting it to bring about 2k ppd... anyone have any idea why its producing such low ppd? I was expecting about twice that.

flags: -gpu 1 -advmethods -forceasm
settings:
username=H3llscr3am
team=37726
passkey=
asknet=no
machineid=12
bigpackets=big
local=7

[http]
active=no
host=localhost
port=8080
usereg=no

[clienttype]
memory=512
type=3

[core]
addr=

it's been crunching alot of the 420s recently.

it's stably OCd from 580/900/1400 to 735/1836/1800

any help appreciated


drivers are 180.60, and it is the 96sp version of the card. XFX 8800 GS Alphadog edition with 384mbs of GDDR3 RAM

it is also the console client
did you check your fahlog.txt? It may be stopping / starting with the error unstable_machine, I had a similiar issue and was wondering why the low PPD.

I know you say your overclock is stable, mine was too for gaming in Crysis, GTA IV, 3DMark06 Benchmark, 3DMark Vantage for hours, and even ran FurMark for 3 hours stable, etc....but it simply wouldn't run [email protected] GPU2 Client...had to lower my overclock to get that error to stop.

I know we have completely different cards, but just thought I'd drop in and try to help. =)
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top