Overclock.net banner

1 - 17 of 17 Posts

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #1
i got my x850pro agp today and i got ati tool and did the hold down shift thing and clicked settings and it said there are 16 Active pipelines so did my card come with 16 pipelines already unlocked or does this just mean i have 16 pipelines and im only using 12 and also can someone tell me what the x850xt speeds are thanks <img src="/images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" />
 

·
Registered
Joined
·
4,152 Posts
The xt speeds are 520/540(1080)
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #3
lol wow my card is already a x850xt (basically)cause in ati tool it says 520.24/540.00 so my card must already have the pipes unlocked and be 520/540 like the xt
 

·
Premium Member
Joined
·
4,050 Posts
thats awesome hope some luck too u!! <img src="/images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Big Grin" class="inlineimg" />
 

·
Registered
Joined
·
1,464 Posts
nice dude
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #6
1 more question umm how do i enable my VIVO cause i hooked everything up and nothiong happend i think i need a program like wincoder or something anybody have any suggestions
 

·
Registered
Joined
·
4,152 Posts
Vivo is only on the xtpe version, all others just have video out you tell this by seeing if you have the ati rage theater chip on the back of the card
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #8
wow thats dumb then why did they give me all these cables
 

·
Registered
Joined
·
4,152 Posts
So that you can use a tv with you rig
 

·
Registered
Joined
·
2,671 Posts
<div style="margin:20px; margin-top:5px; ">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">Quote:</div>
<table cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="99%">
<tr>
<td class="alt2" style="border:1px inset">

<div>
Originally Posted by <strong>frostbite</strong>

</div>
<div style="font-style:italic">Vivo is only on the xtpe version, all others just have video out you tell this by seeing if you have the ati rage theater chip on the back of the card</div>

</td>
</tr>
</table>
</div>how so? my x850xt is vivo and its not pe. That's not true
 

·
Registered
Joined
·
1,544 Posts
flash the card to an XTPE, and then try the Vivo Software. <br />
<br />
It should work anyway, did you try restarting after installing the program?
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #12
well the problem is i dont have any vivo software
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #13
also turns out this card is a great overclocker i got it 560/600 and my highest temp is 66c but what temp should i stop at
 

·
Premium Member
Joined
·
9,589 Posts
Not a set temp per se, just bench the snot out of it or check for artifacts using ATI Tool.<br />
<br />
My x850xt pe rocks out on water...If you went with a silencer, you might even get more speed out of it!
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #15
well umm what exactly is a artifact cause when i overclock to like 540/580 and i click scan for artifacts abunch of yellow dots come up on the screen are those artifacts ?
 

·
Registered
Joined
·
883 Posts
Yessir <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/biggrin.gif" style="border:0px solid;" title="Big Grin"><br><br>
As already mentioned you will probably want a better cooler on that animal
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Discussion Starter #17
k thanks <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/smile.gif" style="border:0px solid;" title="Smile">
 
1 - 17 of 17 Posts
Top