Overclock.net banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2,338 Posts
Discussion Starter #1
So, i've been having problems posting above 250.... apparently when everyone in the world (even the manual) says that this board is more stable with RAM in slots 2&4, what it really means is that everyone else's board loves slots 2&4, but my board loves slots 1&3. So, things are on the up and up. I get to test 10X250 tonight (push my ram at it's full potential finally <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/biggrin.gif" style="border:0px solid;" title="Big Grin">)<br><br><img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/thumb.gif" style="border:0px solid;" title="Thumb"><br>
~AE804
 

·
Registered
Joined
·
2,652 Posts
lol...that's funny my manual says for a single stick run slot b1 for best performance...but I can't oc to where I'm at with the stick in that slot I have to use a1...good luck with your progress.<img src="/images/smilies/thumb.gif" border="0" alt="" title="Thumb" class="inlineimg" />
 

·
Registered
Joined
·
2,338 Posts
Discussion Starter #3
Well, 250X10 ran all night <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/biggrin.gif" style="border:0px solid;" title="Big Grin"> that made me happy. So, i tried 260 and it failed prime. So, i went back up to 12X and tried 250 and of course it failed. So i tried 13X230...fails<br>
looks like something doesn't want me to hit 3.0 Ghz.... i can run stable (for atleast a half hour... i'm testing longer right now) at 12X245, but when i up to 246, it fails in 3 minutes.... oops, i hear a fail at 245 now <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/frown.gif" style="border:0px solid;" title="Frown"><br><br>
I know 240 works, i'll have to try 243 (should be 2.9 GHz).
 
1 - 3 of 3 Posts
Top