Gram w Diablo 2 Resurrected i zauważyłem, że obiekty wokół postaci stają się nieco rozmyte podczas ruchu. Efekt ten znika natychmiast po zatrzymaniu się. Poszedłem na YouTube, aby sprawdzić kilka filmów z rozgrywki i wydaje się, że u nich to nie występuje.
Zdaję sobie sprawę, że nie można wszystkiego wywnioskować z filmu na YouTube, ale mimo to ich rozgrywka wygląda na dość płynną w porównaniu do rozmycia, które mam podczas ruchu. Co prawda, nie nazwałbym tego strasznym, ale byłoby miło, gdyby tego nie było. Ponadto od czasu do czasu przestaje się to dziać na około 4 sekundy.
Bawiłem się ustawieniami i nic nie pomogło. Mój system jest następujący:
OS - Manjaro Linux
Karta - AMD RX 580
CPU - Intel Pentium 7200 Gold
Mobo Asus Rog Strix z790-H
RAM - 32 GB DDR5 6400Mhz
Dysk - Samsung Sata SSD
Zanim ktoś zapyta, procesor jest tylko kopią zapasową, podczas gdy próbuję dowiedzieć się, dlaczego mój i5 powoduje zawieszanie się systemu podczas uruchamiania systemu operacyjnego. Ale to niezwiązany problem, który nie powinien mieć wpływu na rozmycie.
Zdaję sobie sprawę, że nie można wszystkiego wywnioskować z filmu na YouTube, ale mimo to ich rozgrywka wygląda na dość płynną w porównaniu do rozmycia, które mam podczas ruchu. Co prawda, nie nazwałbym tego strasznym, ale byłoby miło, gdyby tego nie było. Ponadto od czasu do czasu przestaje się to dziać na około 4 sekundy.
Bawiłem się ustawieniami i nic nie pomogło. Mój system jest następujący:
OS - Manjaro Linux
Karta - AMD RX 580
CPU - Intel Pentium 7200 Gold
Mobo Asus Rog Strix z790-H
RAM - 32 GB DDR5 6400Mhz
Dysk - Samsung Sata SSD
Zanim ktoś zapyta, procesor jest tylko kopią zapasową, podczas gdy próbuję dowiedzieć się, dlaczego mój i5 powoduje zawieszanie się systemu podczas uruchamiania systemu operacyjnego. Ale to niezwiązany problem, który nie powinien mieć wpływu na rozmycie.